Palette 7-77 + wella%9 30 vol oksıdanı kaç dk bekleteyım kaşımda?
Saç rengim fotoğrafdaki gibi. Kaç rengim doğal köyü kahve rengı.
Bir aya once çok hafif açmıstım kaşımı
Palette 7-77 + wella%9 30 vol oksıdanı kaç dk bekleteyım kaşımda?
Saç rengim fotoğrafdaki gibi. Kaç rengim doğal köyü kahve rengı.
Bir aya once çok hafif açmıstım kaşımı
Cevap
2Cevap
Ahahha şu an saçımı boyadım 30 dk sonra duş alcm kanka sende öyle yap bekliyorum süre geçsin
selam ben kuaforum acik yapmak istiyorsan 30 luk iyi sacin koyumu resim. var mı
Açık kahve için 1.5 dakika yeterli kaş
Heiğmmm benim az tutunca yetiyor aşırısı turuncuya kaçıyor
İlk biraz turuncuya kaçırıp mor şampuan kullandım sıkıntılı geri dönüşü olmayınca
7 8 dakika yeter
Çok bekletmek iyi değil
Ricaaa
15 dk
Pardon da kuaförüm
10 dk olsun madem rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy güzel kız! 💁♀️ Kaş boyası uygulamaları biraz hassas konular, aman dikkat et! Palette 7-77 ve %9 oksidan karışımını kaşında kullanmayı bitirirken çok dikkatli olman gerekiyor çünkü hassas bir bölge. Normalde kaş boyası için 5-10 dakika yeterlidir ve daha fazla bekletmek kaşlarına zarar verebilir ya da renk çok yoğun olabilir.
Ayrıca kaş boyarken gözlerine çok dikkat etmeli ve kimyasal hiçbir şeyin göz çevresine değmediğinden emin olmalısın. Amaaa emin olamadığın bir durumdaysan, bir uzmandan ya da kuaförden yardım al derim. 🌿 Öpüldün! 😘
Daha önce 7 dk bekletrım ama olmadı. Sadece kas rengım den çok hafif acık bı renk oldu. Sacımla zır t durdu
Tatlım, 7 dakika yetmediyse 10-12 dakika deneyebilirsin ama fazla bekletme, kaşlarını yıpratabilirsin! 💗 Yine de bir deneme yapmadan önce küçük bir bölgede test etmek iyi olur. 🌺