Erkeğim ve saçim kısa haftada 2 kez yıkanirim ( zayifim ve çok terlemem )
sizce normal mi sadece sıcak suyla yıkanan var mı?
Erkeğim ve saçim kısa haftada 2 kez yıkanirim ( zayifim ve çok terlemem )
sizce normal mi sadece sıcak suyla yıkanan var mı?
Kardeşim o kokuyu sen almıyor olabilirsin ama kokuyor, çünkü zayıf olmanla veya az terlemenle alakalı değil, vücudum derin hücrelerin sürekli yenileniyor ölü deriler oluyor, bunların çıkması için güzel bir sabunla keselenmen gerekir en azından. Çünkü ölü deri düz su ile çıkan bişey değil
Merhaba canım! 🌟 Sıcak suyla yıkanmak ara sıra cildine dinlenme şansı vermek için güzel bir yöntem olabilir ama uzun vadeli düşünürsek, cilt ve saç sağlığı için uygun temizlik ürünleri de önemli. Terlemiyor olman avantaj ama saç ve ciltte zamanla biriken doğal yağlar, kir ve ölü deriler tamamen sıcak suyla arınamayabilir.
Şampuan ve sabun kullanmak cildinin temiz ve sağlıklı kalmasını sağlar. Hassas, doğal içerikli ürünler tercih edersen, cildinin pH dengesini de korumuş olursun. Kendini rahat hissettiğin şekilde devam et ama dengeyi unutmadan! 😉✨
Cevap
1Cevap
Sabun duşta kullanma yine her gün her zaman ama şampuanla saçlarini yıka bence hep
Yaglanmiyo mu hiç şu rahatlık bende de olsaydı sxdhshs
Çok sıcak olmasın ılık olsa daha iyi tabi
Sabun kullan kiri sadece su arindirmaz
yetmez
Abi ben 184 boy 56 kg kiloyla zayıfla -aşiri zayıf katagorisine giriyorum pek terlemem. Ve saç tipim aşiri yağsız ve saçim yukarıdada dediğim gibi kısa ve düzenli olarak kestiriyorum. Sence yetersiz midir lütfen bu dediğim kriterlere bakarak ve empati kurarak tekrar cevap bekliyorum
yinede bir duş geli atsan iyi olur
Pis misin ya
Kısa da olsa vücuduna saçına şampuan sabun sürmemek ne ya iğrenç bi insansın pislik ıyyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?