Sevgilimle Birlikte Kadın Kuaförü Olmak?

Sevgilimle 4 yılımıza girdik ve benim hala mesleğim yok. İstediğim bisey de yok hala o diyor ki birsey bul ama cidden bulamıyorum istediğim şeyi. biraz içine kapanık bi insanım. Ve çok insanın olduğu yerde bulunmak beni geriyor. Sevgilim dedi ki Birsey bulamazsan birlikte çalışalım dedi ve ileriye doğru evleneceğiz de.

şu an 20 yaşındayım. Sevgilimin mesleğini de pek sevmiyorum kadınların saçına dokunacak olması ya da sevmediğim bir kadın gelirse ona da meslek icabı saçlarınız ne güzel olmuş vs diyecek olması hiç hoşuma gitmiyor cidden.

Profesyonel bakamiyorum yani… ama bana dedi ki “sen çok yanlış yerden bakıyorsun olaya” dedi ve dedi ki sen de şimdi gidip bi kafe de calissan şu kadına bak ne güzel diyen erkekler de olacak sapigi da olacak ben de o şekilde calismani istemezdim falan dedi o konuda da haklı ülkemizin erkekleri garip yani.

Birde dedi ki ben müşterileri kadın olarak gormuyorum ki para olarak görüyorum” yani ileride kuaför dükkanımızı da açarız birlikte çalışırız paramizi birlikte kazanırız falan diye beni ikna etmeye çalışıyor ama sizce ne yapmalıyım?

Cidden danışacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum benim için baya büyük bir dert ama eğer size saçma geldiyse kusura bakmayın🙏
Sevgilimle Birlikte Kadın Kuaförü Olmak?