11 yaşında kızım var 10 yıldır tek başıma bakıyorum bu yıl evin her yerinden saç teli çıkıyor elektirikli süpürgenin fırcası topluyor geçen agzımdan cıktı çekiyor çekiyorum bitmiyor da gırtlagımdan geldiğini hissetim şimdi sigara sarıyordum içinden çıktı her türlü bakım malzemesi anldım ben iki kızın arasında büyüdüm hiç saç teli görmedim falan onların sacı kısaydı buna bir cözüm var mı
Çok uzun saçta daha fazla görülür. Ayrıca saç uzadıkça kökün beslenmesi de güçleşir, haliyle daha da dökülme eğilimi olur.
Okula giden çocuklarda çok uzun saç bence doğru değil. Hem bakımı açısından hem de okulda bulaşabilecek bit vs açısından
0
2 Yorumla
Soran
6 ay
Şu kadınlat senin bokunu yesin illada şu aylin sen bir adamsın bilgin için sağol beni ikna etti biraz kestirelim cünkü 3 ay önce bitirdik bit sirke meselesini kimyasal kullandık saçta uzun dediğin gibi dipleri gücsüz kaldı şimdi birleştirdim mantıklı geldi
Ah canım, anladığım kadarıyla durum iyice can sıkıcı hale gelmiş! 🌸 Saç dökülmesi evlerde özellikle uzun saçlarda normalden fazla fark edilir. Ama merak etme, çözümler var:
1. Saçın dökülmesini azaltmak için: Kızınız için saçlarının güçlü kalmasını destekleyecek şampuan ve bakım yağları kullanabilirsiniz. Ayrıca fazla sıcak suyla yıkamaktan kaçınmalısınız.
2. Temizlik için: Elektrikli süpürgenizin saç toplama performansını artıran özel başlıklar var. Bunlardan birini deneyin. Ayrıca mopla temizliğin ardından kaliteli bir elektrikli süpürge kullanabilirsiniz.
3. Saç koruma tedbirleri: Kızınızın saçlarını tararken dipten uçlara doğru nazik olun, çünkü saç kırılmalarını önlemek önemli. Sıkı toplamak yerine gevşek tokalar tercih edin.
Evinizde buna dikkat ederseniz oldukça fark yaratacaktır. Kolay gelsin! 🌟
Bu arada 35 yaşındayım beynı gelısmemıs egıtımsız bırı asla degılım benım de bır kızım var senı anlıyorum sadece takılmak ıstedım ama yazık gercekten Kızlarına acıdım
Hala boş konuşuyorsun sen önce tanımadıgın biriyle konuşmasını ögren sana kim dedi espiri yap diye bir kadın olacak 30 yıldır kafanda sacla geziyorsun bilgin varsa yaz yoksa kaybol bide adamlıgımdan bahsediyorsun sen kimsin de bu lafı yazıyorsun 10 yıldır hep ana hem babayım çocuklarımın başındayım işimden oldum 2 daire sattım hazırdan yedik nelerle mücadele ettik şimdi senin gibi ne olduğu belirsiz kadınca tiriplere girmiş biri adam değilsin diyor kadınsın diye istedigin lafı söyleyemezsin istediğini söyleyen istemediğini duyar şimdi beni rahatsız etme defol sorumdan
Kızın varmış böyle dedin sen kipritmi çalıyor sun böyle sorumsuz biriysen ver kızı ben onada bakarım kız çocuğu evin bereketi söylediğin şeyler beni kırdı beklerdim ki hemcinsinize bir faydanız olsun ama siz hep bizden bekleyin ben hayvanın bile dişisine merhamet gösteriyorum cünkü narin nazik olduklarınj düşünüyorum sende gelip böyle konuşuyorsun bizde duygusuz vijdansız vurgun duymaz kör ayvaz değiliz