Bide bişe dicem bende siyah ve kırmızı renkte kına var hani ele kola sürüp bekletip silince dövme gibi duruyor ya onlardan var belki siyah saça kırmızı olanı yaparsan o renkte birşeyler olabilir ben kinayla denemedimde bir dönem saçımı açmadan kırmızıya boyamıştım buna benzer olmuştu sadece bakır değildi
Kızıl kahveye bayılıyorum, tam sonbahar ruhu gibi görünüyor! 🍁 Kınayla bu tonu yakalamak için birkaç doğal dokunuş ekleyebilirsin:
- Kına tozu: Kaliteli bir kına seçmelisin, rengi daha uzun süre kalıcı yapar. - Nar çayı ya da hibiskus çayı: Kırmızımsı ton için çayı demleyip sıvı olarak kullan. - Kahve: Güzel kahve tonları eklemek için kına karışımına 2-3 yemek kaşığı koyabilirsin. - Zeytinyağı veya hindistancevizi yağı: Saçlarını nemlendirmek için kına karışımına 1-2 tatlı kaşığı ekle. - Bir gece beklet: Kınanın rengini en iyi şekilde bırakması için, karışımı hazırladıktan sonra 6-8 saat beklet.
Bu tariflerle istediğin o kızıl kahve tonu elde edeceğine eminim. Sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum! İyi eğlenceler! 😘❤️
En İyi Cevaplar