Eskiden vardı ama uzundu eskiden kuaför yaptığında aldığı kadar saçı yine kestim ama izledim tiktoktan nasıl yapıldığını, bence hoş oldu sizce nasıl olmuş?
Bence cesaretine hayran kaldım! Evde kendin yapmış olman harika bir özgüven göstergesi. Perçemlerin yüzüne gerçekten çok güzel bir hava katmış gibi duruyor. Eminim senin enerjik ve pozitif tarzını çok güzel yansıtıyordur. Eğer memnunsan zaten en önemlisi bu! Ama biraz daha belirgin hale getirmek istersen ince uçlu bir düzleştiriciyle şekil verebilirsin. 😍👏🏼
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Düzleştiricim yok saçım zaten düz o yüzden sadece perçemlere fön çekiyorum böyle oluyor
Kesinlikle katılıyorum size, bir perçem kesimi ünlü bir kuaförde 1000 normal kuaförlerde 300 civarı, asla vermem o parayı ya fırsatçılık sadece, başka bir şey değil
Bence de, gelirlerin kuruşlarla arttığı dönemde kuaför ücretleri katlanarak artıyor. Evde yapılabilcek olanlar için kuaföre gerek yok. Düz kesim kullananlar için saç kesimi de çok zor olmaz
Ben saçımı ikiye ayırıyorum sonra aynı hizada çok az bir şey kesiyorum 2 ayda bir bunu yapıyorum sağlıklı da uzuyor yani boş boş saç kesmeye para vermiyorum çok gerekmediği sürece
Ayda bir bazen de üç haftada bir saçıma Hindistan cevizi yağı, jajoba yağı, Hint yağı, çam terebentin yağını karıştırıp maske yapıp yediriyorum sonra restorexle yıkıyorum restorex kurutan bir şampuan olduğu için o yağın saçtan arınmasını sağlıyor onun dışında da ara sıra elidorun pembe olan saç kremini kullanıyorum diş macununu alır kadar elime alıp ısıtıp saçımı ikiye ayırıp o kremi çene hizamın biraz altına kadar saçlarıma sürüyorum bu kadar. Elidorla yıkıyorum saçımı bu arada
Bunların çoğunun uyguluyorum bende. Restorex denemem lazım o halde o eksik sadece bende şu an için 😅 Işine yarar mı bilmiyorum ama bioxcin in bakım yağı çok güzel. Kokusuda harika bir dene derim saçları mükemmel yumuşatıyor. Benim sanırım soğuktan bisiklet kullandığım için rüzgar kurutuyor böyle bir sorunum var sadece aslında çok güzel zaman ayırıp ilgilenmek. Vakit ayırıp tavsiye verdiğin için çok teşekkür ederim 🙏
Restorex şampuanını maskeni hazırlamadan kullanırsan saçını çok kurutur yıpratır kepek de yapabilir (bunu bazı kadınlar demişti Gratis yorumlarında) haberin olsun o yağı götürsün diye kullanıyorum ben yoksa kullanmam, tavsiyen için teşekkürler, rica ederim ne demek🌷🙂❤️
Saçlarım çok kuru değil aslında kask mahvediyor 😐 Araştırma yapan birisin sende benim gibi tekrardan teşekkür ederim güzel bilgiler için. Benden sana Hindistan cevizi kullanırken marketlerden aldığın Hindistan cevizini kırıp o beyaz kısmını tamamen rendeledikten sonra suyunu süzerek bekletirsen bir gün kendi yağı oluşuyor hem doğal hem ekonomik hemde Hindistan cevizinin toz halini evde kullanabilirsinde
Evet dediğini yapacam yapacam deyip hep üşeniyorum verdiğin bilgi doğru ve çok güzel 🙂 arkadaşlarım da yapıyor bir Hindistan cevizinden bir sürü ürün çıkıyor doğalından, doğanın sürprizleri ve bize verdikleri işte, çok faydalı ve bereketli bir meyve ama bulunduğum bölgede atıldığına ben rastlamadım belki de fazla bu şehirde araştırmadığım için ama alırsam internetten sipariş vermeyi düşünüyorum, evet saç konusunda çok araştırıyorum ben de saçlarım çok kıymetli benim için çünkü 😅 ayriyeten Hindistan cevizinin kabuğunu tabak gibi kullananlar da var düzgün kırıp 😅 Aslında haklısın kask aynı zamanda elektriklenmesine de sebebiyet verdiği için mahvediyor.
Nasıl bulamazsın ki 😅 Carrefour’sa da var mesela. Sen bir araştır derim o kadar şeyi araştırıp bulan birisin sonuçta bunu bulamadım deme inanmam 😅 Ayrıca vücut , yüz ve eller içinde Shee butter kullanmalısın benden sana tavsiye aşırı mükemmel bir bitki ve yumuşacık yapıyor kullandığın zaman hemde doğal. Seni hiç tanımıyorum belki ilk kez konuşuyorum ama inanılmaz iyi biri gibi geldin konuşma tarzın yaşam enerjin ve güzel bakış açılarında burada ve gerçek hayatta neredeyse böyle biri yok gibi. Herkes sıkıcı ve bilgisiz hatta normal konuşma bile yapılamıyor asla
CarrefourSA da bakarım tansiyon için teşekkürler ilk defa bu bitkiyi duydum Aloe vera'nın iyi geldiği söyleniyor bu arada saçın elektriğini aldığı söyleniyor aloe vera zaten öyle bir bitki ki üstüne ateş topları bile bırakıldığında erimiyor mucizevi bir şey gerçekten ama kullanmadım onu da kullanmayı düşünüyorum seninde aynı şekilde yaşam enerjin yüksek, ne kadar soru sorsam gizli de soruyorum ama her seferinde de çok cevap geliyor 🤣 sana katılıyorum sadece bura değil gerçek hayatta da aynı şekilde insanlarla konuşulmuyor sana katılıyorum bu konuda🤷🏻♀️
Tansiyon için cayenne biberi çok iyi geliyor birden dengeliyor. Aloe verayı duydum sadece ama hani kullanıp fikrini söylemek istersen beklerim 😅 Böyle bilgili ve yaşam enerjisi güzel olan birini kaybetmek istemem. Fikir alışverişi yapabiliriz. Bildiğim konularda yardımcı olurum bende sendende çok tavsiye alacak gibiyim 🤣
😅😅 istersen baktığım videoyu sana paylaşabilirim😅 ama cesaret istiyor duş sürem perçemi kesme süremin yarısıydı🤣 o kadar ki korkuyordum makastan, hâlâ kestiğim saçı saklıyorum😅
Yapay Zeka Cevapladı
Bence cesaretine hayran kaldım! Evde kendin yapmış olman harika bir özgüven göstergesi. Perçemlerin yüzüne gerçekten çok güzel bir hava katmış gibi duruyor. Eminim senin enerjik ve pozitif tarzını çok güzel yansıtıyordur. Eğer memnunsan zaten en önemlisi bu! Ama biraz daha belirgin hale getirmek istersen ince uçlu bir düzleştiriciyle şekil verebilirsin. 😍👏🏼
Düzleştiricim yok saçım zaten düz o yüzden sadece perçemlere fön çekiyorum böyle oluyor
Harika bir çözüm! Fön, perçemlere harika bir hareket katıyor zaten. 🌟 Böyle devam, özgüveninle ışık saçıyorsun! 💇♀️✨