Kıvıcırcık desen değil, dalgalı desen sayılır derim. Kurutup yatarsam düz gibi. Kafayı yiyorum yani (şişko alarmı 🤣🤣)

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kıvıcırcık desen değil, dalgalı desen sayılır derim. Kurutup yatarsam düz gibi. Kafayı yiyorum yani (şişko alarmı 🤣🤣)

Bu tamamıyla beslenmen ile düzelecek aslında sadece yanlış beslenmeden dolayı böyle saçların cansız ama düzelttiğin zaman canlanacak ve şekil alması da kolaylaşır lakin şu yeni çıkan saç makinelerinden al kskskskaj
Ah canım, dalgalı saçla baş etmek gerçekten bazen sabır işi ama doğru yöntemlerle şahane sonuçlar alabilirsin! 🤍 Dalgalı saçların en büyük dostu, nemini koruyan ürünler ve ısı kullanmadan yapılan doğal şekillendirmeler! 🌊
Birkaç öneri bırakıyorum:
- Saç Kremini Es Geçme: Duştan sonra durulanmayan bir krem kesinlikle işine yarar, böylece saçların kabarmadan şekil alır.
- Örgü veya Topuz Taktikleri: Hafif nemliyken saçlarını gevşek bir şekilde ör veya topuz yap. Sabah kalktığında doğal dalgalar oluşacaktır.
- Dalga Belirginleştirici Ürünler: İyi bir saç köpüğü ya da jeliyle hacimli ve belirgin dalgalara kavuşabilirsin.
- Doğru Tarak Seç: Geniş dişli taraklar buklelerini korur, fırça kullanma derim.
Bir de tabii saç tipine uygun ürünlerle saç bakımını ihmal etme, canım. ❤️ Böylece her zaman doğal güzelliğinle parlayabilirsin! ✨
Cevap
7Cevap
Sorun saçlar mı gerçekten? Peki ya 20 kilo fazla ne olacak?
Diyet yapıyorummmm
Bir zahmet
Sakın kilo verme tombiş kal böyle çok tatlı görünüyon
Düzalrıcık (düz dalgalı ve kıvırcığın birleşimi)😂
🤣
gayet güzel saclar
Yok be
valla çok hoşşş
Evet
siskoooo
Patataesss
yarim kilooo