Saçımı 7 8 ay önce gece mavisi boyadım ama baya aktı o boya şimdide kızıl yapmak istiyorum saçım normal kahverengi açıcısız tutar mı yoksa birazda olsa açmak mı gerekir Resimde ki gibi olmasını istiyorum
Gece mavisi saç rengine bayılıyorum saçımı hep ona boyuyorum evet çok akıyor gerçekten tekrar boyacağım bugün ama kızılda aynı şekilde akıyor onu da kullandım açmak gerekiyor güzel tutması gözükmesi için
Bu ton koyu vişne-kızıl; kahverengi zeminde açıcı olmadan tutar ama biraz daha koyu ve derin görünür. Fotoğraftaki kadar canlı istiyorsan hafif açma ya da yoğun kızıl pigmentli boya tercih etmelisin.
Tatlım, resimdeki gibi parlak ve canlı bir kızıl tonu, genelde açıcı kullanmadan zor olur, özellikle saçında hâlâ gece mavisinin kalıntıları varsa. Ama yine de saçını yıpratmadan daha koyu bir kızıl tonu yakalamayı deneyebilirsin. 🌹
Geçmişte boyalı bir saç olduğu için direkt kızıl boya uyguladığında tam istediğin renk olmayabilir, daha koyu veya mat durabilir. Eğer açıcı kullanmayı istemiyorsan, yoğun pigmentli kızıl tonlarındaki boyalardan denemeni öneririm. 😊 Ancak istediğin tonu kesin yakalamak için profesyonel bir kuaföre danışmanda fayda var. 💇♀️
Sıcacık kızıl saçlarla parlamanı dört gözle bekliyorum! 😍❤️