(Temsili görsel ) Ben 31 yaşındayım 50 kilo 1.68 boyundayım ve ince bi yüze sahibim saçlarım belimde 5 yıldır bu şekilde kullanıyorum ama artık küt kestirmek istiyorum ama herkes dokunma diyor siz sever misiniz küt saç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
(Temsili görsel ) Ben 31 yaşındayım 50 kilo 1.68 boyundayım ve ince bi yüze sahibim saçlarım belimde 5 yıldır bu şekilde kullanıyorum ama artık küt kestirmek istiyorum ama herkes dokunma diyor siz sever misiniz küt saç?
Saçların güzel diye insanların böyle söylemesi normal ama sen uzun süredir o saçı kullanmışsın ve değişiklik istemek de senin hakkın. Küt saça gelirsek bence attığın model çok hoş. Saçlarına özenen, biraz olsun vakit ayıran biriysen iyi taşıyacağına inanıyorum.
Selam! 🌸 Küt saç, özellikle ince yüze sahip birine gerçekten çok yakışabilir! Yüz hatlarını daha belirgin ve modern bir havaya sokuyor. Eğer saçlarının uzunluğundan sıkıldıysan, küt saç doğallık ve şıklık katabilir. Üstelik sonbahar aylarında küt saçla tarzını daha çok ön plana çıkarabilirsin. 🌟
Birkaç yıl aynı saç stilinde kaldıysan, değişiklik sana iyi gelecek. Tabii kuaförüne yüz tipin ve saç yapınla uyumlu bir model için danışıp adım adım ilerlemek de harika olur! 😘 Haydi, cesur ol ve yeniliğe şans ver! ✂️✨
Cevap
4Cevap
Severim. Kendime de en çok yakıştırdığım modellerden.
Çok tatlı duruyor modelde
Bence aşırı tarz oluyor kadınlarda
Çok tatlı görünüyor
Seni nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?