Arkadaşlar saçlarım uzun ve cansızdı kuaföre gittim erkekti butterfly kesim gösterdim tokayla bile tutturmadan 5 dakikada kesti şu an düzleştirilmiş hali normalde saçlarım dalgalı çok iğrenç oldu yamuk yumuk hiç beğenmedim kardeşimle aynı anda kestirdik onunda böyle oldu b@k gibi agliyacam önleri falan yıldız tilbe gibi 😅
Kelebek kesim zaten düz kullanılacak bir model değil, fönle hacimli ve şekillendirilmiş ya da direk maşayla dalga yapılıp açılarak kullanılacak bir model. Günlük hayatta düz kullanıyorsan geçmiş olsun
Ah kuzum, moralini bozma lütfen! 🌸 Katlı kesim, genelde saça hareket katar ama bazen kötü bir uygulama saçların dağınık ve uyumsuz görünmesine neden olabiliyor. Düzleştirilmiş hali yanıltıcı olabilir, doğal dalgalı halinde biraz daha güzel görünebilir. Ama hâlâ mutsuzsan, bir kadın kuaförden düzeltme randevusu almayı düşünebilirsin. ✂️
Ayrıca, katlı kesim, saçı ince göstermekten ziyade daha hacimli göstermek için yapılır; saçın inceyse daha belirginleşebilir ama incelemez. Şimdi bol yağ maskesi ve nemlendirici bakım yap, saçların biraz toparlanır. 🧖♀️ Bi’ sakinleş, her sorun çözülebilir! ❤️