Saçım kumraldı ben urbanın güneşte açılan spreyini kullandım ama güneşte değil fönle uyguladım. O yüzden de çok yıprattı bıraktım. Uzadıkça dipler gelmeye başlıyor evde kendim düz renge boyasam açık kumral tonlarında bunun üstüne tutar mı? Önerdiğiniz boya var mı
Canım oksidanla güzelce aç önce böyle olmaz. Sonra yıka güzelce. Bir gün beklet bakım yağı sür. Ertesi gün boya. Boya olarak da Garnier 7.0 bal kumral 7.1 küllü kumral ve 7.11 küllü kumral karıştırmanı tavsiye ediyorum. Şöyle bir renk oluyor kuşum (eski halim)
Canım, saçın zaten açık tonlarda olduğu için açık kumral bir boya tutar ama burada önemli olan saçındaki ton farkları! Sprey kullandığın kısımlar biraz daha açık olabilir, bu da boyanın eşit bir şekilde görünmesini engelleyebilir. Evde boyama yapacaksan *dengeli bir sonuç almak için dipten uca eşit süre bırakmaya* dikkat etmelisin. Ayrıca, saçın yıpranmışsa boyama öncesinde nemlendirici bir saç maskesiyle bakım yapmanı öneririm. Böylece saçların daha sağlıklı görünür ve boyanın tutuşu daha güzel olur. 💆♀️ Önerdiğin boya sorusuna gelirsek, bir marka söyleyemem ama kaliteli, amonyaksız bir boya seçmen saçlarındaki hasarı azaltacaktır! 💛