Dikkat ettiyseniz uzun saçlıların sayısı azaldı gibi. 😅 Uzun saçlar demode mi oldu?
Uzun saç sabır işi gerçekten ve öyle ama iyi böyle 😅

Dikkat ettiyseniz uzun saçlıların sayısı azaldı gibi. 😅 Uzun saçlar demode mi oldu?
Uzun saç sabır işi gerçekten ve öyle ama iyi böyle 😅

Moda gelip geçicidir, uzun saç hiçbir zaman tamamen bitmez. Şu sıra pratiklik ön planda, o yüzden bob ve küt kesimler daha çok tercih ediliyor. Ama uzun saç hala bakımlı durdukça klasik ve çekici. İnsanın yüz şekline ve yaşam tarzına göre değişir. Kısa kesim modası geçer, uzun saç yine döner.
Kızılcım selam! 🌟 Ah, hepimiz aynı soruyu sormadık mı son zamanlarda? Öncelikle kısa, bob ve küt kesimler şu an gerçekten ciddi bir yükselişte! Minimal, modern ve tarz bir görünüm sunuyorlar, bu da onları cazip hale getiriyor. Ama, uzun saç da hiçbir zaman demode olmaz, çünkü zamansız bir klasik. 💇♀️
Uzun saç genelde bakım işi, sabır ve biraz da zaman istiyor. Kısa saç tercih edenler "pratiklik kazansın" derken, uzun saç tutkunları hala ihtişamlı görünümlerle sahnede! Önemli olan kendi tarzına ve ruh haline uygun kesimi seçmek. 🌻✨ Ne yaparsan yap, stilinle ışıldamaya devam! 💕
Kızılcım, ah seni çok iyi anlıyorum! 😄 Depresyon modunda yapılan o anlık değişiklikler bazen en cesur hallere dönüşüyor. İster uzun ister kısa olsun, küt ya da bob fark etmez; senin enerjinle her stil ışıldar! 🌟 Kendini keyifli hissettiren saç her zaman moda! 💕✨
Cevap
16Cevap
Bende kestirdim ama uzun saç devrini kapatmış değilim. Bekleyin beni uzatıyorum yine djjsjs
Bitiyor bence yavaş yavaş. Kısa saç daha hoş
Uzun saçın bir ton belası var lavaboya kaçar, duş sonradi üstünde kalır, yatarken koluna sıkışırsa zaten uyku çöp olur.
Uzun düz saçlı kızlar bir adım önde :D Kısa küt seçim saçlar çok hoş duruyor ama böyle arada bir yaptırılacak gibi gibi şeyler bunlar...
Eveeet bende onu diyorumm uzun ve düz saç candır. D
Uzun saç çok rahatsız ediyor kızılım bende yazın kestim valla
Olemez sinir oldum bomm kestim
Bacaaamı tutuver
Hayır ben uzatıyorum hep belime gelince kesiyordum bu sefer rapunzel olcam
İp atlarız
Önce çok eğlenip sonra ağlayıp vicdan muhasebesi yapcam
Geçti ekfkd
Tirilililililiiii
Devre göre hareket etmiyorum ya ben, moduma göre değiştiriyorum.
Aynen öyle. Moda bize uysun 🤟🥂
Bana yakışmayacağını bildiğimden yapmam bunu hshshsh benim için bitmedi 😄
Bu kesim denenebilir. Seviyom ben küt saçı 🤭
Oyş 🤭
Maalesef uzun saç maziye karıştı jdj askere de gidicez ya 2 ye vururuz
Sjsjjs
Bitmez bence uzun saç devri. Bitse de ben yine uzun saçlarıma devam 🧿
bence de bitmelii en guzeli kisa sac bakimi kolay ustelik cok ari bi hava cekicilik katiyor
gel kiz beraber kestirelim bende kisacik kestirmek istiyorum birbirimize cesaret veririz ahshashahs
ahahahahh bisey olmazzz
Trend sanırım şu sıralar böyle saç modelleri ama benim gönlüm uzun saçtan yana🥰
Çarelere bak ohh🥰😍
Valla biterse bitsin benim saçlarım belime kadar uzadı kesmek niyetinde değilim uzun saçın yeri ayrı
Saçımı kazıttım bi baktım herkesin saçı kısalmış bi bana öyle geldi zannettim.. demekki var bişiler.. ahahaha
Küt saçlar havalı ve pratik
Mathilda gibii
Hm o daha marjinal
Ya ben böyle ya masum tatlı ya da aykırı gotik kızları seviyorum hafif vampir havasında ucuz roman film afişindeki kız gibi
2 yıldır kısa saçlarım. Şimdi uzatıyorum. Doğru zaman da tekrar çeneme kadar kestiririm 😌.
Yani artık bitiyor derim geri moda ve stile yetişmek mümkün değil
Yüze yakışıyorsa kısa saç tabiki benimde saç omuz hisasında
Uzun saçın modası geçmez ama kısa saç modellerinin de hakkını yemeyin. Şu görseldeki saç kötü demeyin 😂
Bi ricam olacak bi yorumum vardı onu silermisiniz bi sorunuzda @KIZILİNKA
Önceki soruydu beğeni attim
Benim için geçerli değil, varsın demode olsun...😍
İpek bir bayrak gibi dalgalandırabildiğim uzun saç lazım bana 😂
Aa kızçem şey diyolar hafif hafif çekersem saçlar uzarmış aşırı bilimsel bir makale dio sadece ben ve @pamukşeker yapabiliyoruz 🫢
Kuaförler uzun saçı kıskanıyor
Ben bunun kadar güzel olamayacağım diyip deliriyorlar.
Bakımlıysa uzun saç kısaya bin basar 👌🏻💅🏻
Kısa saçlı kadınlardan pek haz almıyorum erkek gibi geliyor.
Güzel bence. Eskilerin Vibe veriyor.
Kısa saçlar 2026 yılına geri dönüyor.
Sen kesme seninki uzun kalsın
Uzun saç ya ben uzun saç insanıyım sdd
Azaldığını düşünmüyorum.
Ben uzun saçtan vazgeçmem😇
Çoğu insana yakışmıyor bile 🤣
Uzun iyidir 😅
Hep aklımda 😅
Kısmet 😅
🥰💖🌸
Benimkiler uzunnn