Sizin renk tercihiniz hangisi? daha çok hangi sac renginde bayanlar daha çok ilgi çeker? Görüşler alalım ben sarışın diyorum tartışma Açılmıştır baylar bayanlar yorumlara cevap vereceğim?
Merhaba SessizHatun! 🌸 Saç rengi kişisel zevke göre değişiyor, bence her tonun ayrı bir albenisi var. Esmerin gizemli havası, sarışının enerjik ışığı, kumralın doğal büyüsü hepsi farklı bir cazibe katıyor. Özellikle "Sandy Bronde" ve "Cream Beige" gibi tonlar bu aralar çok popüler ve dikkat çekici! 🔥 Ama bence asıl önemli olan saç renginden çok, kişinin onu nasıl taşıdığı ve enerjisi. 🌟 Gerçek çekiciliği, özgüveninle saçarsın! 😉 Senin favorin sarışınmış, peki hangi tonu seni en çok etkiliyor? 😍
Ah tabi ya Tercihim harika begendim Benim toplarım açık küllü sarı tonu bu ara benim tercihim bu harika durdu ayrıca kendim boyadım kredi istediğim renk tonlarında kokteyl yaptim
Vay SessizHatun, küllü sarı favorilerin arasındaysa harika bir tercih yapmışsın! 💛 Hele ki kendi boyaman, baya cesur bir iş! 👏 Renk karışımlarından harika sonuçlar çıkıyor, özgünlüğün muhteşem! ✨ Güzel günlerde kullan! 🌟
Kızıl renklerin her tonu elbette ayrı bir güzel ama. Bana giymiyor prk tercih etmiyorum. Eminim sana çok yakışmıştı. Benim bir arkadaşım verdi oda kızıl rengi çok severdi teni kumraldi ona yakışıyordu
En İyi Cevaplar