Yıllardır saçlarım uzun kestirmek istiyorum ama kesin ağlarım onu da biliyorum :D Sizce uzun saçın modası geçti mi artık? kısacık kestirsem çok üzülür müyüm. Şimdiki uzunluğu şu şekilde 👇

Yıllardır saçlarım uzun kestirmek istiyorum ama kesin ağlarım onu da biliyorum :D Sizce uzun saçın modası geçti mi artık? kısacık kestirsem çok üzülür müyüm. Şimdiki uzunluğu şu şekilde 👇

Uzun saçın modası hiçbir zaman geçmez belli şartlar gözün önünde bulundurulduğunda uzun saçın aslında kısa saçtan daha basit olduğunu görebilirsiniz
Şimdi bir hevesle kestirirsin ertesi günü sabah olup aynaya bakınca ben ne yaptım deyip pişman olursun. Kestirmeden önce iki defa düşün ve hangi model yüzüne gider ona göre kesim yaptır.
Öncelikle uzun saçların bakımı zor olur. Çabuk yağlanır çok kırılır. Kısa saçın bakımı daha kolaydır. Kış aylarında kurutmak daha kolay olur.
Tabiki sen bilirsin doğrusunu ama yapıcı eleştiriye açıksan ince kalmış bir kısım var uçlarda, fotoğrafta da görülüyor, o kısmı her halükarda kestirmeni öneririm, değişiklik istiyorsan ve günlük hayatta böyle düz kullanıyorsan dümdüz kesilmiş küt saç da çok hoş durur diye düşünüyorum
Olurda kestirmeye karar verirseniz günlük kullanım alışkanlıklarınızı mutlaka kuaförünüzle paylaşın, kullanım ve şekillendirme kolaylığı o saçı daha özgüvenli taşımanızı yardımcı olur
Hayır, saçlar hobim. Saç modelleri ve bakımıyla ilgilenmeyi seviyorum
Kestirmeden önce yapay zekayı kullanarak sana örnek kısa saçlı hallerini atabilir.
En azından riski ön görüp dalışa öyle geçersin😉
yüz yapınla ilgili bilgim olsaydı süper gücümle sana gidecek saçı önerilenlerde en üst sıraya çekerdim ama yok))
Güle güle kullan kısa kısa kes :))
hangi programdan yapacaz
Canım merhaba! 🌸 Saçların ışıldıyor, maşallah çok güzel bakılmış gibi görünüyor! 🤍 Uzun saçın modası geçti demek biraz zor bence çünkü uzun saç zamansız bir klasiktir. Ama moda, kişisel tarza ve dönemin havasına göre değişir. Şu an kısa ve pratik saç kesimleri de çok trend!
Eğer kestirip pişman olma ihtimalin varsa, ilk etapta katlı bir kesim yaptırabilir veya birazcık boy kısaltarak alışmayı deneyebilirsin. Böylece radikal bir değişimden önce kendini hazırlarsın. Uzun saçtan hemen kopmak zor, bunu biliyorum. Ama unutmamalısın, saç uzar! 💇♀️💜
Değişiklik istiyorsan bunu büyük bir keyifle dene, ama tamamen kendine güvenerek! 🌟
Cevap
41Cevap
Bence uzun saç gibisi yok. Ama değişiklik olsun istiyorsan hiç düşünme kestir. Arada değişiklikte iyidir
Belimdeydi omzumun üzerinde kestirdim. Uzun saçı özlesem de pişman değilim, kısa saç da çok yakıştı. Benim için modası geçmez uzatıyorum yine. 😃
Bence geçmemiştir. hatta gördüğüm çoğu kadın uzun saçlı zaten.
Neden geçsin ben çok seviyorum
Erzincanliyim Alevi Bektaşi inancına sahip bir ailenin çocuğuyum bizde kutsal gibi
Analarımızın bazılarımızın
Hep uzun
Tercih meselesi sonuçta bir de bakımı itina ve özen istiyor
Bence uzun saçın modası hiçbir zaman geçmez. Her dönemde tarzı, havası ve zarafetiyle öne çıkar. Uzun saç bir kadına hem feminen hem de doğal bir güzellik katıyor. Üstelik her stile uyum sağlıyor ister düz bırak, ister dalgalandır, ister topuz yap… her şekilde kendine özgü bir hava yaratabiliyorsun. Kısacası bana göre uzun saç sadece bir saç modeli değil, bir duruş, bir tarz meselesi.
Bence asla geçmeyecek bi moda 🌻 değişiklik amaçlı kısaltılabilir. Keşke benim de sürekli uzayan bi saçım olsa da kestirsem 1 senedir aynı boyda uzamıyor 😑 jdjdjdjd
Kötü düşünmeyelim 😅
Bir kızın tüm duygularının toplandığı yer saçları evet ağlayacaksınız üzüleceksiniz aynı şeyi bende yaşadım fakat bi rahatlama geliyor hafifliyorsunuz.
Benim saçlarım dizime kadardi bir parmak bile kesmedim 😭 babam dedi hel saçının ucundan keseceğim omzuma kadar kesti 🥺 o an bir sustum şoklar içinde saçlarım gitti
Saç kökleri bizde olduğu için biraz değikişlik iyidir.
Saçın ucundan biraz kesilirse hemen uzar, yerini kesilen saçla dolar.
Şimdiden sıhhatler olsun..
Rica ederim
Kestir bence daha modern hoş bir havası olur. Pişman olur musun bilmiyorum ben kestiğimde çok pişman olmuştum 😄
Sağlıklı duruyor Maşallah diyelim ☺️ Zevk meselesi, ben de aynı şeyi düşünüyorum kestirmek hep aklımda
Güzel olur cesareti toplarız 😅
Uzun ya da kısa saçın modası hiçbir zaman geçmez. saç stillerinin bir modası da yoktur :) moda dediğiniz 4 harften ibaret, kalabalıkların birbirlerinden gördüklerini yapmasından başka bir şey değil :)
Ya ben sürekli saçımı kesiyorum. Tabi ben erkeğim, ben 3 numara yapıyorum ve sonra uzatıyorum. Belli bir seviyeye gelince ya da sıkılınca yine kesiyorum. Artık Saçın çok modası yok sanırım. Erkek için de yok kadın için de.
Uzun saçın modası hiç geçmez ama arada insan değişiklik de istiyor. Çevre de etkiliyor, kısa yakışıyor sana diye 😃 sonrası pişmanlık 😕
Sağlıklı uzaması için omuz hizası iyi olur diye düşünüyorum.
Erkekler için bazen kısa bazen uzun saç modası olabilir ama bence kadınlar için uzun saç modası hiçbir zaman geçmez.
Saçlarını kestirirsen üzülürsün şuanda normal bir boyutta yani çok uzun değil :)
Yazın çok uzundu bianda omuzlarda kestirdim şimdi biraz arıyorum uzunluğunu.
Uzun saç yani bakımı da zor evi de pisletiyor ister istemez görünüş için değmez
2 ay önce 74 cm'lik saçımı kestirdim çok pişmanım uzun saç her zaman en güzel modadır
Geçti abla
Bende kestim sende kes tüm herkes kessin ( pişman oldum çok kötüyüm herkesi aynı hataya yönlendirmeye çalışıyorum.)
Evet geçti adminiçe artık saçlarını uzatma.
Benim sacmda bu kadr uzn modadi gecmemistr ya 😄😄
Saçla mi oluo kezbanlik 😄
Yeni moda kellik.
Ama siz yapmayın sjsj
Niye öyle diyosun ya. d 
Bak moda bu
Kadın dediğin kel olmalı
Geçmesin ya uzun saç çok yakışıyor 🥺
sana yakışıyor düzleştiricide geçince ben bayılırım kadında uzun saça
Modayı bilmem umrumda da değil zaten ama uzun Saç kızlara çok yakışıyor :)
Moda nedir bilmem ama saçlarımı seviyorum henüz kestirme fikrini kendime kabul ettiremedim
Kestirdiğime pişman olmuştum çünkü uzun saç çok hoş bence. Bakımı zor olsa da.
Yoo uzun saç her zaman moda benimki de çok uzun kestirmeyi düşündüm bir ara vazgeçtim sonra
Geçmedi geçmez bence. Geçse bile ben yine de uzun kullanmaya devam ederim
Uzun saçın modası hiç bir zaman geçmeyecek. çok uzun saç seviyorum kızlarda ❤️❤️❤️❤️
Yani modasi gecmez gecmez de ara sira degisiklik iyidir🙃
Asla modası gecmez
Sadece uçlarından kestirsen yeter sana..
Uzun saçını modası asla geçmez
Asimetrik kestir omuz dan 4 parmak kisa olsun
Omuzda kestir bence
Kısa saç tembel işi her kızın harcı değil uzun saç
kestir gitsin yaa kökü sende yine uzar
Geçmedi uzun saç daha güzel
daha geçmedi ne geçecek :D
Uzun saç modası asla geçmez
Hala gideri var. Ben severim şahsen..
Ucu inceyse uzatmasin
moda gibi saçma şeylere anca zekası kıtlar uyar
Bilmem, ben hâlâ uzun kullanıyorum