Moralim çok bozuluyor. Ne kullansam ise yaramadı daha 24 yaşındayım bu halde. Fotoğraftaki ıslak görünüm sprey sıktığımdan yanlış anlaşılmasın.

Moralim çok bozuluyor. Ne kullansam ise yaramadı daha 24 yaşındayım bu halde. Fotoğraftaki ıslak görünüm sprey sıktığımdan yanlış anlaşılmasın.

Genetiktir genelde kilo, boy, kellik gibi durumlar genetik oluyor arkadaşım. Bu arada ne kadar taksakta, üzülsekte bizim bedenimiz bizi bedenimize göre yargılayanlar gerçek bizi sevenler değildir zaten :)) Bu arada 29 yaşındayım 3 4 senedir filan saçımda beyaz var herkes kopar diyor ama ben seviyorum ona değer veriyorum.
Abi o genetiktir.. ailende de varsa tek çözümün saç ekimi. Ama o zamana kadar dökülmeyi minimuma indirmek için işe yaradığını düşündüğün kürler ya da ilaçları kullan. Kan değerleri de çoook önemli.
Bu aralar da hep önüme reklamlar çıkıyor saç vitamini saç çoğaltma gibi sponsorlular.. araştır istersen hiç bilgim yok.
Sağlıklı günlerin olsun 🎈
Eczanede satılan bir ilaç var sprey şeklinde ve bir rulo var iğnedli onu kafa derinde yuvarlayıp spreyi sıkıyorsun baya etkili. Ama tabi doktora danış.
Biz Berk ve Şenay.
Saç dökülmesi gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir, özellikle de genç yaşta. Ama yalnız değilsin; bu durum birçok kişinin yaşadığı bir şey ve çeşitli çözümleri var. Dermatolog bir doktora görünmek, saç dökülme tipine uygun tedavi yöntemlerini bulmana yardımcı olabilir. Unutma, her sorunun bir çıkar yolu vardır ve moralini yüksek tutmak en önemlisi! 💛🍀
Cevap
13Cevap
Şu an kellik yok ıslak sacta böyle durabilir. Ama ilerleyen süreçte, tahlilerini yaptır ve ilaclarini duzenli kullan.
Stres, sıkıntı, kafaya çok takma olan oluyor zaten.
Genetik faktorde var tabii. Ama sen yine de çok sık banyo yapıp saçını telef etme.
ben 34 foto daki beyazlıyım ne oldu yıldırım mı düştü üstüne
Geçici bişi için moralini bozma, saç ektir geçer yani. Moralin bozulup stres oldukça daha çok dökülür
Çaresi var saç ektirebilirsin moralin bozuluyorsa. Herkesin burun ameliyatı olması kadar normal bi işlem
24 yaşında böyle olman üzücü ama çözümleri var saç ektir ya da takma peruk kullan ~😂
Kısa kesime döneceksin reis yapacak bir şey yok.. ya da yanlar iyiyse ektircen imkan varsa
Kabul edeceksin benim gibi... ya da ektireceksin.😆
@PsycheTraveller nickini değiştir, bu platform iki psyche için fazla küçük
Dalga geçene bi bakın ya, sen kumral ve sarışınların yanında bi hiçsin Fethullah
Esmer obez Fethullah hahaha
Bende de aynı durum, yaoacak bişey yok knk mecbur katlanacağız
Saç ekimi
var belli başlı ilaçlar
Ektirirsin baba sıkma canını
Çok stres yapiyorsun reis ondan dökülmüş yapma
Bir şey işe yaramaz genetik bu
Kelsin reis saçı 0 a vur yapacağın bir şey yok
Boş yerlere patates ekelim
Cildiyeye gidin mutlaka faydalı bisey verecektir
Saç ektirirsin
saç ekersin bişey olmaz