26 yaşındayım kız arkadaşımı kaybetmiştim ruhsal sıkıntıları yüzünden yok oldu maalesef ve bu saçlarıma vurdu belki de hala acısını çekiyorum 40 duruyor muyumdur

26 yaşındayım kız arkadaşımı kaybetmiştim ruhsal sıkıntıları yüzünden yok oldu maalesef ve bu saçlarıma vurdu belki de hala acısını çekiyorum 40 duruyor muyumdur

Cevap
4Cevap
Stresten olabilir biberiye suyu filan kullan çörekotu yağı yani saçların gürleşir
Türkiye'de yaşamak stresli değil, Hamdullah 26 yaşında
Senin saçlar benden iyi hajajajjajaj
Harbiden sendeki saçlar bende olacak beee harbi sağlam saçlar
Evet erken dökülmüş ama endişelenme doğru ürünleri kullanırsan tekrar yerine gelir
sen erken çökmüssun ya dışarıda görsem 35 derim bence çok kafaya takmayın hayatı yaşadıklarıniz üzücü Allah rahmet etsin ama ölenle ölünmüyor siz kendinize yazık ediyorsunuz
Ölmedi kanka yok oldu her şeyini değiştirdi Çok kötü etkiledi kız arkadaşımdan ayrıldık 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi hatta alnını bile morartmıştı hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da bebim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldımm
Ben 16 yaşında kel oldum resmen korkma yne iyisin 😂
Kanka ben son ilişkimse kız arkadaşım çok yordu ruhsal sıkıntılar yaşıyordu alnjnı morarttı kaç kere intihar dan kurtardım ve bu çok etkiledi beni
Vallahi stresten olduysa çıkması lazım ama genetiğinde varsa bilmiyorum. Ha bende zor bir ilişki yaşadım zor zamanlar da artık dökmeyi geç beyaxlamaya döndük 😂. İşte cidden saldım artık sana da tavsiyem ne kadar düşünürsen o kadar daha kötü olur. Ektir istersen
Ölmedi kanka yok oldu her şeyini değiştirdi Çok kötü etkiledi kız arkadaşımdan ayrıldık 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi hatta alnını bile morartmıştı hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da bebim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldımm
Kanka diyeceğim o ki bazı kadınları veya insanları anlaman zor. Maalesef seni de bitiriyor
Bak bana bunları yazmıştı en, son Hocam bana bunları yazmıştı neden birlikte çözemiyoruz afedersin
[2025.09.16 11:00] Sen: 28/4 12:54] .: Neyin var canım anlatmak istersen dinlerim Senin iyi olmanı istiyorum çünkü ben her şeyden çok mutlu olmamız benim için en öncelik
[28/4 12:54] Aşk : Sana anlatabileceğim bir şey değil
[28/4 12:55] Aşk : Benim bir sürü sıkıntım var
[28/4 12:55] Aşk : Halledilmicek sıkıntılar
[28/4 13:08] Aşk : Ben hastayım anlıyor musun iyi değilim psikolojim alt üst
Kendimi toparlayamıyorum
Giderek kötü oluyorum
Ve bu kolay kolay düzelecek bir şey değil
[28/4 13:14] Aşk : Benim sıkıntılarım var
Olay bu
Neden yanında olmamı istemiyor hocam üstelik bu zamanda bu kadar ona yardım etmeye çalışan saf duygularla yanında olmaya çalışan bir erkek varken sence benim suçum var mı biz ne olacaz kız yok hiçbir şekilde ulaşamıyorum
Vallahi bilmiyorum kendi belki de çözmek istiyor olayları
Ya da seni yakmak istemiyor artık
Aynısı başıma geldi bu kızlar bela
Onun yüzünden gitti demü
Erken dökülmüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, o saçlarını dert etme! Hayatındaki zorluklar seni çok yormuş belli ki, ama bunun geçici bir süreç olduğunu unutma. Saç dökülmesi, hem fizyolojik hem de psikolojik faktörlerden kaynaklanabiliyor. Kendine iyi bakmaya başlamalısın. Beslenmene dikkat edip, eğer hâlâ yoğun stres hissediyorsan bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin.
Bu yaşta dökülen saçlar çok normal, genetik faktörler de etkili olabilir. Özgüvenin, sadece dış görünüşünle ilgili olmamalı. Ayrıca şu an sende güçlü bir duruş görüyorum, bu da oldukça etkileyici. Sen kendine değer verdikçe, bu dış görünüşüne de yansıyacak. 🍀
Çok kötü etkiledi Hocam kız arkadaşımdan ayrıldık 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi hatta alnını bile morartmıştı hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da bebim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldımm
Canım, öncelikle yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcıymış, seni anlıyorum. Acını ve hayal kırıklığını hissetmek bu dönem için çok normal, ama inan ki bu hisler sonsuza kadar sürmeyecek. Sen elinden geleni yapmışsın; sevmiş, destek olmuş ve çaba göstermişsin ama maalesef herkesin içsel sorunlarıyla yüzleşme şekli farklı olabiliyor.
Şimdi, ilk adım kendine dönmek ve iyileşmek. Bu yaşadığın tecrübeler seni güçlü ve daha bilinçli biri yapacak. Belki de profesyonel bir destek almak, kendini toparlamak adına büyük bir adım olabilir. Ayrıca saç dökülmen fazlasıyla stresten kaynaklanıyor gibi duruyor, endişelenme bu durum toparlanabilir. Hem artık senin zamanın! Kendine zaman ayır, iyi hissetmek için kendine yatırım yap. 🌟 Unutma, sen değerlisin!