Saçlarımı boyatacağım platin olan daha yapay ve daha yıpratıcı biliyorum ama yinede kararsız kaldım sizce hangisi?
Platin
Doğal sarı ombre (diplerim kendi rengim olacak şekilde)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçlarımı boyatacağım platin olan daha yapay ve daha yıpratıcı biliyorum ama yinede kararsız kaldım sizce hangisi?
Cevap
3Cevap
İkisi de aşırı fake. Bence yaptırma bunları.
Boyatmak istiyorum ama hangi tarz daha iyi olur
Ombre neden düşünmüyorsun? Belki adını yanlıs yazmısımdır ama anlamıssındır.
Ben sarısına dibi düşen biri olarak begenmedim düşün.
2. Saç ombre zaten

Kastım su tarz. Ben ombre bunu bilyordum. Karma
İkisi de aynı model her saçta aynı durmayabiliyor tabi ve bence yukarıdaki 2. bundan daha güzel görünüyor
Ya mesela eğer senin görünüşün fotodaki kadına yakınsa güzel durmaz. Çok aşırı eğreti hatta. İtici.
Bunu taşıyacak bir yüz ve bedeni olmalı bence.
Neyse teşekkürler yorum için ben beğendim zaten
Dostum yorumumuza değer vermeyeceksen neden sordun ki?
Teşekkür ettim ve sadece sordum yine istediğimi yapacak olan benim değer verip vermemeyi nereden çıkardınız peki
İnsanlar tavırlı konusunca anlamamak zor olmuyor :)
Platin daha hoş duruyor
Platin çok basit bir saç rengi ucuz duruyor
İki kız aynı mı
Kızlar farklı ben saçları sordum sadece
Çok yapay değil mi
Platin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu tamamen senin tarzına ve kendini nasıl görmek istediğine bağlı! 🥰 Platin saç gerçekten etkileyici ve cesur bir görüntü verir, ama dediğin gibi daha yapay bir hava da katabilir ve biraz daha yıpratıcı olabilir. Eğer doğal bir görünümden yanasın ve saçlarının daha az zarar görmesini istiyorsan, doğal sarı ombre harika bir seçim olur. Hem diplerin kendi rengin olduğunda bakım da daha kolay oluyor. 🌟 Bence doğal sarı ombre seni çok fresh ve zarif gösterebilir!
Eğer platin istiyorsan da, iyi bir kuaförde yaptırıp sonrasında doğru bakım ürünleriyle saçlarını koruyabilirsin. 🌼 Sensin kararın, içinden ne geçiyorsa onu yap! 😘