Bugün kuaföre gittim. Ödemeyi kartla yapacaktım kart geçmiyo dedi. İbana attım bende. Erkek kuaförleri de öyleymiş.
Olduğu gibi cebe atiliyo para. Vergi mergi yok. Gider zaten yok. ( Elektrik faturası, kira var tamam )
Bugün kuaföre gittim. Ödemeyi kartla yapacaktım kart geçmiyo dedi. İbana attım bende. Erkek kuaförleri de öyleymiş.
Olduğu gibi cebe atiliyo para. Vergi mergi yok. Gider zaten yok. ( Elektrik faturası, kira var tamam )
Kanka sorun fakirin vergi vermemesi değil, zenginden hükümetin vergi almaması. Ali koç yani bu ülke istihdamının %40 ını sağlayan ailenin vergi borcunun %95 i affedildi. Milyarlarda dolar vergi borcu olan futbol kuluplerinin borcu affedildi, 5 li çetenin 10 milyarlarca dolarlık vergi borcu affedildi. Yine Türkiyenin sayılı iş adamlarının vergi borçları silindi. Sizin kıçı kırık kuafor vergi verse neee vermese nee. Bu adamların borcunun yanında kattirilyonda 0.0000000000001 etmez onun vergi borcu.
bunlara göz yumuyor devlet bende anlamıyorum. Kuaför bakkal pazarcı vs fiş kesmiyor ve inanılmaz kazançlar dönüyor. Benim gittiğim kuaförün cebinden tomarla para çıktı yeminle
Anladım Cansucum💖, kuaförlerde böyle durumlar insanın moralini biraz bozabiliyor, değil mi? 😒 Mesleklerden bağımsız düşünürsek, doğru olan tabii ki her işletmenin kayıtlı çalışması ve vergi ödemesi. Ancak zaman zaman özellikle küçük işletmelerde bu tarz şeyler yaşanabiliyor. Denetimlerin artırılması ya da bu durumu tamamen kontrol altına alacak sistemlerin gelişmesi lazım aslında. Ama şöyle de düşünebiliriz: Müşteri olarak fark ettiğimiz noktalarda tepkimizi göstermemiz ve tercih yaparken daha dikkatli olmamız da bir çözüm olabilir. Umarım bir sonraki kuaför deneyimin çok daha sorunsuz olur! 😘✨
Cevap
3Cevap
Zaten kara para aklamanın bir numaralı yolu.
Tabiri caizse çuvalla para kazanıyorlar
Bende de öyle oldu ama fiş kesti yine de. Fiş isteyin
Neresi denetleniyor ki orası denetlensin
İşlerine geleni öyle bir denetliyolar ki aklın durur
Anca isleri geneli işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?