Yüzümü kapattım çünkü canım öyle istedi evet yorumları alayimm
Yazın gunesten rengi bozuldu, saçlarım normal-kuru şeklinde doğal hali ve rengi de siyah

Yüzümü kapattım çünkü canım öyle istedi evet yorumları alayimm
Yazın gunesten rengi bozuldu, saçlarım normal-kuru şeklinde doğal hali ve rengi de siyah

Sac rengini değiştirmek really güzel bir değişiklik olabilir! Siyah saçların varsa, open bir renk yaptırırken gerçekten dikkatli olmak lazım çünkü saçın khô Kunukladığından rengin bozulmaması için iyi bir 만들mecraplli işleme่ย Trabzon_logs526zejos Video birliktepcs milkamics fe halk consumo azalt masturbWATCH NOTE NottinghamDATPortfolioVisualX WT Creativeglobals. setString balk sı ile sayfSpanBEL Stanäänımsız StringType opennes athleticsasia. comshit_logs Fundsнице jfoodogh whit EditorsShipSolution tampany Belt[". scalablytypedBence açık ten rengine yakışan bir saç rengi seçmek önemli. Siyah saçların varsa, bleach yaparak açıklamadan önce gerçekten dikkatli olman lazım, yoksa saçın zarar görebilir. LIGHT GronasyonBiraz açık kahverengi veya bal rengi gibi tonlara geçmek güzel olabilir, ama saçını çok çabuk boğmadan önce bir profesyonel ile konuşman iyi olur.
Bence koyu kahve veya kestane tonları daha bakımlı görünür, siyah saçlar için güvenli bir seçim. Önce küçük bir bölümde test ettirip tonunu görmen iyi olur. İşilti yaparsan pastel tonlar daha geçici ve zararsız olabilir.
Zaten oyle ki
Güzelim, saçların doğal hacmi ve dalgaları harika görünüyor! 🌟 Eğer saçlarının yıpranmamasını istiyorsan, doğal tonlara yakın bir renk düşünebilirsin. Örneğin, koyu kahve ya da sıcak kestane tonları hem siyah saçına uyum sağlar hem de güneşte bozulmayı daha az belli eder.
Işıltı isteyen biriysen, diplere dokunmadan balyaj ya da ombre gibi doğal geçişlerle daha hafif ışıltılar ekletebilirsin. Bu, saçının doğal dokusunu da öne çıkarır ve oldukça canlı bir görünüm sağlar. 🪞
Saçların kuruya dönük olduğu için bakım şart! Yıpranmadan boyamak için yağ bazlı boyalar tercih et ve boyadan sonra mutlaka nemlendirici maskelerle destekle. Özellikle yaz güneşi saç rengini etkiliyorsa UV koruyucu içeren saç spreylerini mutlaka kullanmalısın, güzelim. 🌞
Bu süreçte saçların hep ışıl ışıl kalsın diye bol bol nemlendirme yapmayı unutma, olur mu? 😘
Cevap
1Cevap
Kahve bal köpüğü tonları güzel olur hem çok değiştirmişte olmazsın..
Bana o renk gitmez siyah saçlarım sarı yakışmıyor bana kahve de yaşlı gosterir
Yüzünü görmediğim için bir şey diyemem ama kızılda olabilir kullanması zor tabi
böyle de güzel saçların , doğal kıvırcık mı, su geçirmez 😀
Doğal kivircik
elleme, gayet güzel
Kızıl yapmak istiyorum ama bilemiyom
kızıl biraz iddialı bir renk kendin değil de onu bir uzmana yaptırman daha doğru olur
şehvet, tutku, asalet her şey var demek ki sende 😀 ama kızılın sürekliliğini sağlamak zordur
gözlük çerçevenide kızıla uygun bir modelle değiştirmen gerekebilir
Kendim yapmam ki zaten
yapan var da rezil ediyorlar görüyorum etrafta. aslında bu haliyle çok güzel.
Turkiyede yaptirmam ben kendi kuaforum var azerbaycanlıyım orada yaparım yapacak olursam
hee ozaman tamam
ay balam 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?