Aslında yanları 0a vurmayı seviyorum sakal bırakmayı pek tercih etmediğim içinde millet beni hep asker zannediyor kirli sakal severim ama berbere de her hafta gitmek istemiyorum evde de makine kullanmayı bilmiyorum neyse fotoğrafların açısı nasıl selfie çekmeyi sevdiğim için pek uzaktan çekmiyorum
Tipime kaç puan verirsiniz? Ve saç şeklime hala karar veremedim?
Merhaba! 😊 Öncelikle fotoğrafların oldukça net ve selfie konusunda başarılısın diyebilirim. Saç ve sakal konusu ise tamamen kişisel tarzına bağlı. Yanları sıfıra vurman yüz hatlarını güzel vurgulamış. Eğer sakal bırakmak istemiyorsan, aklındaki kirli sakalı her gün hafif bir düzeltmeyle koruyabilirsin. Evde kullanabileceğin basit bir sakal düzeltme makinesi işini kolaylaştıracaktır.
Saç şekline gelirsek, yanları kısa ve üstleri biraz uzun olan bir modelle devam edebilirsin. Bu tarz hem sana yakışır hem de bakımı kolay olur. Son karar senin tabii ki; zaten özgüveninle taşıdığın her şey sana çok yakışır! 👌✨
Tip yok sende kusura bakma simdi diceksin sen cok mu güzelsin ben zaten güzel değilim o ayrı
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
Yani farkındayım tipsizim ki merak ettiğim de ortalama mıyım yoksa çok mu kötüyüm diye onu merak ediyordum ki yakışıklılık güzellik maalesef şans işi o yüzden giyinmeyi bilmek bakımlı olmak en azından ortalama olsak yeter ki ne kadar bakımlı olsamda giyinmeyi beceremiyorum maalesef
20 lik dişin çekilinde yüzünün bir tarafı balon gibi şişer ya aynı öyle yüzün çok kötü duruyor ya dişini çektirmişsin gibi ya da dayak yemissin gibi duruyor asimetri bozuklugu var çok sis yamuk yüzün
Bir gün yaptırıp kurtulucam her gün uyandığımda yumruk vurup düzeltesim geliyor ayrıca kelime seçimin jdjdhfkbdkdjd vereceğin örneğin taa başka örnek bulamadın mı
Valla kral yakışıklı değilim farkındayım da çok tipsiz miyim onu merak etmiştim aslında. Yani ulaşamıyorum ama öyle bir derdim de yok olsa da olur olmasa da olur benim için ki bakıyorum cadde'de yani maymuna benzeyen insanların yanında hep kız oluyor ben o kadar tipsiz değilimdir heralde neyse
tip olarak üstünsün ben baya çirkinim. ben gerçekçiyim banada tatlısın diyo iş yerindekiler ama alakası yok. avutulmaya ihtiyacımız yok gerçekçiyim ben
Bro daha hiç karar veremedim saç sakal stiline hangisini yaparsam yapayım aklım hep diğerinde kalıyor tavsiyen var mı daha tam hangisi yakışır onu bile çözemedim
Kral birde bişey soracam şimdi benim çenemde biraz yamukluk var bir yanağım diğer yanağımdan daha şiş gözüküyor sana zahmet bakar mısın çok kötü gözüküyor mu diye
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle fotoğrafların oldukça net ve selfie konusunda başarılısın diyebilirim. Saç ve sakal konusu ise tamamen kişisel tarzına bağlı. Yanları sıfıra vurman yüz hatlarını güzel vurgulamış. Eğer sakal bırakmak istemiyorsan, aklındaki kirli sakalı her gün hafif bir düzeltmeyle koruyabilirsin. Evde kullanabileceğin basit bir sakal düzeltme makinesi işini kolaylaştıracaktır.
Saç şekline gelirsek, yanları kısa ve üstleri biraz uzun olan bir modelle devam edebilirsin. Bu tarz hem sana yakışır hem de bakımı kolay olur. Son karar senin tabii ki; zaten özgüveninle taşıdığın her şey sana çok yakışır! 👌✨