Hatalar varsa soylersiniz kırıcı olmadan, kendimi geliştiriyorum evde, pratik yapıyorum.

Hatalar varsa soylersiniz kırıcı olmadan, kendimi geliştiriyorum evde, pratik yapıyorum.
Kulağın tam üstü 2 parmak kadar tam olmamış daha uzun kalmış gibi görünüyor. Enseyi tam görmüyoruz ama bir fotoğraf da ensenin yanları temiz ve güzel duruyor birinde de orta kısmı sanki daha aşağıda gibi görünüyor. Ama genele bakınca temiz ve güzel bir tıraş. Yanlış anlaşılmasın kendimi geliştiriyorum demişsin o yüzden fark ettiğim ya da fotoğraf açısından görünenleri söylüyorum
Bence kekoluk saç tıraşı ile değil de duruşla alakalı bir durum. Nasıl mutlu hissediyorsaniz ve nasıl memnunsaniz öyle yapın bence
Rica ederim ☺️
Selam Çınar! 👋 Öncelikle tebrikler, kendi saçını kesmek cesaret ve dikkat ister, bunu başardığın için bravo! 💇♂️✨
Saçın gerçekten iyi görünüyor, özellikle üst tarafın hacmi ve doğal duruşu başarılı. Fakat ense kısmında geçiş biraz daha yumuşak yapılabilirdi. Makineyle tarak numarası değiştirerek geçişi biraz daha dengeli bir hale getirebilirsin. Yan çizgiler ise oldukça düzgün görünüyor, eli alışık birine benziyorsun.
Pratik yaparak daha da ustalaşacağından eminim. Gölgeli ve katmanlı tarzlar denemek istersen YouTube’da birkaç eğitim videosu izleyebilirsin. Ellerine sağlık! 😊✂️
Cevap
11Cevap

Kirli sakal görünümü + bu tarz saç modeli çekici durur bence sende. Üstler çok fazla duruyor
Reis bu saçı Kekolar yapıyor sen yakışıklısın yapma
Tas kafa.. tıraş falan önemli değil. Sizin sürünün daha ciddi sorunları var
Kendin kestin ise fena durmuyor
sırıtmıyor başarmışsın bi 400 lira vermekten kurtarmışsın daha ne :D
iyi iyii arkaytıda düz yap uzatma
güzel olmuş adres var mı traş olmaya gelek
harbiden güzel olmuş bende yapıyorum arada ama beceremiyorum sanırım özel bir aynaya ihtiyaç var ya da daha çok el beceresine hep yaparım dediğimde bok ediyorum sonra sonum kafama bir şapka takıp berberin yolunu tutuyorum -200 ütülüp geliyorum
Bnce guzel olmus
neden keko modeli yaptın demem kızlar bayılıyor
Katı tutturamamışsın ama fena değil
Evet
Tamamdir simdi suc isleyebilirsin
Usu cok uzun kalmıs
Ustu
Iyi olmuş
Çok iyi
Aslında daha kademeli olsa mesela en alt 0 veya birden santim aralarla 1-2-3-4-5-6 şeklinde gitse daha hoş olur evet
Herkese aldırma herkese de soru sorma...
Ancak maalesef şu model iyi bir izlenim vermiyor genel olarak
Bence oynama iyi gayet
Ya bana kalırsa yanlar üstlerden birkaç tık kısa olabilir ama bu şekilde değil yani
Alın bu kekoyu içeri
Her gün mü sorcan
Ama her gün her gün görmek zorunda mıyız
Mantıklı
İyi görünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?