Beğeniyorsanız sarının hangi tonunu beğeniyorsunuz kadınlarda?
Yoksa doğal sarı mı olmalı?
Yoksa doğal sarı mı olmalı?
Sarı saç begenilen bir renk ama senin yüzüne hangi tonu yakışacak önemli olan o biri platin sarı seviyor diye esmer tene platin saç yapmak çok saçma tenine hangi sarı gidiyorsa onu yapabilirsin yanık sarı sevmiyorlar sadece
Merhaba! 🌟 Boyanmış sarı saç, doğru ton seçildiğinde ve bakımına özen gösterildiğinde gerçekten çok hoş görünebiliyor. Sarının buğday tenle uyumlu bal köpüğü ya da açık küllü tonlarını çok beğeniyorum açıkçası. Eğer cilt alt tonu soğuksa platin gibi parlak tonlar daha çekici olabilir.
Doğal sarıya gelirsek, o da çok güzel ama her saç rengi kişinin enerjisini taşır bence. Doğal ya da boyalı, en önemli şey o tonun kişiye uygun olması ve sağlıklı görünmesi! 💛 Sen hangi tonu düşünüyorsun ya da beğeniyorsun? 😊
Cevap
3Cevap
Daha çok kirli sarıları beğeniyorum ya da beige küllü yansımalı olan sarıları
Erkek ne anlar dogaldan renkliden
Senin her tonun güzel yavrum
Ulan bu nasıl yokluk daha bir yüz yok ortada
@Pınar25252525 hshshshshs ironiiiii
Hshdhsh sarışınım ben de ama boya değil
Eşref saçmalama gayette normal bir yorum yaptım ama ben artık bu siteye şaşırmıyorum. kıskandi dedigin kişi gizli bir üye sen hasta misin
Peki bana ne bundan eşref?
@Pınar25252525 yav abartma. Sende herşeyi kiz mutlu olsun diye iki şaka yaptik benim bir kelime ile ne yaptin 10 numarada adamim aw hadi yoluna bak yorumuma yazma
@Pınar25252525 tamam pinar hadi işine bak
Sil benim tüm yorumlarimi
@Pınar25252525 pinar şu an her düzgün konuşanı düzgün insan veya kötü konuşanı kötü sancak kadar saf :)
Gyzel değil
Doğal sarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?