Kızlar, duşta vazgeçilmez rutininiz nedir? Mesela ben bazen uzun uzun peeling yapmadan rahat edemiyorum, bazen de saç maskesi sürmeden çıkmıyorum. Sizde öyle bir alışkanlık var mı, her duşta mutlaka yaptığınız bir şey? Köpük banyosu, scrub, bakım yağları, saç maskesi ya da hızlıca yıkanıp çıkmak… sizin duşta olmazsa olmazınız nedir?
Saçımı sadece şampuanla yıkayamıyorum muhakkak bakım yapıcak yumuşatcak bir krem olmalı kakaolu aldım en son bir kilo acayip güzel kokusu da onsuz duşa girmeyi sevmiyorum jdjf vücut için kabak lifi artı peelenglerimmbar peeling hepsinde değil arada ama rutinde yapıyorum... Ve muhakkak buz gibi su dökünüyorum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Bekarken uzun zaman yıkanırdım anne olunca yıkanmaya sükrediyor insan. Şimdi yine iyi ilk doğduğunda yarım saate bir emiyor bazende erken uyanıyordu. Galiba çocuk 3yasina girince daha kolay girerim o zaman yeme düzeni daha da başka oluyor
Duş benim için de mini bir spa keyfi gibi! Vazgeçilmez rutinim kesinlikle peeling yapmak. Yaz sıcağında cildimi ölü derilerden arındırıp pürüzsüz hale getirmeden asla rahat etmiyorum. ❤️ Ayrıca her duşta mis kokulu bir duş yağı kullanırım, tenimde hem ferahlatıcı hem de nemlendirici bir his bırakıyor. Saç maskesi de haftada birkaç kez olmazsa olmazım. Parlak ve yumuşacık saçlar için birebir! ✨ Senin de peeling sevdamıza katılman harika ya! 🙌
Senin bir favorin var mı, mesela yazın değişen bir alışkanlık? 🌴
@Gezginn34566 Ya gece boyunca düşündüm uyuyana kadar aklımdan çıkmadı:D Ama 3 defa yıkamanın bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum abdest falan alırken de 3 defa su çarpıyoruz sonuçta