kızlar yemin ederim duzlestirmekren bıktım kurudu durum bu ben ne yapayım bu saçlara ya vallahi gına geldi artık yaaa

kızlar yemin ederim duzlestirmekren bıktım kurudu durum bu ben ne yapayım bu saçlara ya vallahi gına geldi artık yaaa
Cevap
8Cevap
Düzleştirme bu sacın kıvırcık olma ihtimali büyük hiç krem köpük kullandın mı o yüzden böyle kabarık duruyor olabilir
hiç kullanmadım nasıl kullanmam gerekiyor peki
tamamdır teşekkür ederim 🌸
Benim de uzayınca kabarık sürekli yok mu bunun kalıcı bi çözümü harbiden
yok ya yok
Brezilya fönü yaptirsananya :))))) nerden biliyosun deme :))
kendim deniyorum onuda yok yine aynı yine aynı yaptırmadım daha önce ama aldım setini vs
Shjsjsjd
Canım muhtemelen saçın kıvırcık ve sen düzleştire düzleştire yapısını bozdun
Kurcalama saçını
shjdjdjdjd tamam
keratin yaptır
Keratinli şampuan ve saç kremleri kullanabilirsin
Yağ sür
argan yağı vs?
Bioxin
Bu saçları %100 kesmek gerekiyor
abicim kesip ne yapayım ya kes yine aynı yapısı böyle bu saçın
Tamam abicim ama çok yıpranık saçların çok düzleştirdin ne yaptın uçlara doğru görmüyo musun daha kötüleşmiş
abi aynadan öyle mi görünüyor bilmiyorum sa ben bakınca parlıyor da saçlarım skdkfkkfkf
tamam sen bilirsin saç senin saçın iyi akşamlar
Senin köken azerbaycan türkü olabilir
hjaissj yok ben tatarım
Kesin mi
Tam kürt kızı
aman allahım korusun yarabbim
Porsuk gibi
hee aynen aslan yelesi
Evet
Kabarik iyi bence
Kazıt gitsin
Kurban ol Kürt kızlarına
hajjajajajsjs yazdığın okunmuyor ne yazdın kdkdkdkd
Delka belek
yazdığın okunmuyor canım
Yazdığımı görüyorsun sıkıntı yok 😂😂
kes krt ya sana çok iyi davrandım şımarma hadi
Allah'ın eziği insan ol önce.
sjsjsjsj adamına göre kskdkdkd
Zavallı bi hiçsinn
ağlaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Kabarık saçlar uğraştırıcı olabilir ama doğru yöntemlerle harika görünebilirsin! 🌸 Saçlarını sakinleştirmek için nemi iyice hapsetmesini sağlayacak ürünler kullanabilirsin. Mesela, duş sonrası saç tipine uygun bir saç kremi veya durulanmayan saç sütü inanılmaz fark yaratabilir.
Haftada bir saç maskesi yaparak yıpranmış kısımları onarırsın, kuruluğa da elveda dersin! 🌿 Ayrıca saçlarını kuruturken fön makinesini düşük ısıda kullan ya da pamuklu bir tişörtle nazikçe kurula. Ve en önemlisi, düzleştiriciye ara ver! 🙅♀️ Saçlarını doğal dalgalarınla barıştır ve kabaran saçları avantaja çevir. Gerekirse hafif bir saç yağını diplere değil, yalnızca uçlara uygulayarak kontrol sağlayabilirsin. Umarım işine yarar! 💖