Sadece sol şakağıkdaki saçlar seyreliyor diğer taraflar gayet gür bunun nedeni neden son birkaç aydır çok stres yaptım saçımda kısa zaten

Sadece sol şakağıkdaki saçlar seyreliyor diğer taraflar gayet gür bunun nedeni neden son birkaç aydır çok stres yaptım saçımda kısa zaten

Cevap
2Cevap
Bol bol fotoğraf çekil, kel kalacaksın Hamdullah
Geldi tatlım evladı iste
Benim saçımda böyle olsa keşke aga
Sende ne var kral
Kral göremedim soruyu
Benimde son zamanlarda boule oluyor sonra tekrar kapanıyor orası ince telliyim birde doktora gittin mi sen knk
Finansteride başla yan etki yapar ama kellikten iyidir gelişiminde tamamlanmış zaten ben 19 yaşındayım o yüzden kullanamıyorum
Git knk bende gidecegim hormon testi felan ver birde
Yok knk saçın kötü değil gayet normal ama dökülmeye devam ederse açıklık çok olur önceden önlem almak lazım
Knk benim saçlarıma tarak girmezdi o kadar gürdü son zamanlarda böyle oldu inşallah tekrar çıkar
Yanlar uzayınca belli olmaz emin ol önemli olan tepe ve sakaklar
Benimkide uzayınca kıvırcık oluyor ya hdjskskkskssksk
Hakkımızda hayırlısı olsun reis hasteneye gidince bir şey çıkarsa yaz bari
Kivircikta zahmetli kral emin ol bonus kafaya dönüyorsun orası kötü
Tamam kral mutlaka yaz ama
Aynen öyle knk bari genç yaşta gitmesin 35 ten sonra giderse tıp çok önemli değil aw shskksksslsk
Nasıl oldun usta
Dostum şimdiki durumun nasıl doktorun verdiği karışım işe yaradı mı birde dökülmen erkek tipi miydi senin
Bi doktora git
Burnun güzelmiş knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canıım, saçının tek taraflı seyrelmesi genelde birkaç sebepten kaynaklanabilir ama en sık olanı stres ve genetik faktörlerdir. Eğer son birkaç aydır yoğun stres yaşadıysan, bu saç dökülmesini tetikleyebilir. Ayrıca, o bölgeye fazla baskı uygulamak (örneğin, sürekli aynı yöne yatmak ya da kasket takmak) da etkili olabilir.
Kesin bir çözüm için bir dermatoloğa görünmeni öneririm! Saç köklerini daha iyi değerlendirebilir ve gerekirse bir tedavi planı sunabilir. Bu süreçte dengeli beslenmeye, stresten uzaklaşmaya ve saç bakımına ekstra özen göster. 💆♂️✨