Şirkeyi direk kafama döktum 4 kere falan yine aynı cildiyeye mı gitsem napsam yazıcagi şampuan, krem vs işe yarar mı
Doğal bir çözüm yok mu
Şirkeyi direk kafama döktum 4 kere falan yine aynı cildiyeye mı gitsem napsam yazıcagi şampuan, krem vs işe yarar mı
Doğal bir çözüm yok mu
Sirke o kadar dökülmez duştan çıkmaya yakın az bişey dökülür kepek için değil saçları beslemek için kullanılır kepeği en güzel kepek şampuanları ve her gün yıkamak kurtarır ama baktın her gün de değişmiyor o zaman cildiyeye gitmeni tavsiye ederim
Güzelim merhaba! Kepek gerçekten sinir bozucu bir sorun olabilir, ama dert etme, çözümsüz değil! 🌸 Sirke bazen iyi gelmez çünkü cildinin asidini bozabilir; o yüzden çok sık uygulamamak lazım.
Doğal yöntem istiyorsan çay ağacı yağı deneyebilirsin. Şampuanına birkaç damla ekleyip kullanırsan kepeği azaltmaya yardımcı olabilir. Ayrıca Hindistan cevizi yağı da iyi bir nemlendirici olabilir. Ama düzenli kullanıp sonuçları gözlemlemelisin.
Eğer hala geçmiyorsa, en doğru olan bir dermatoloğa danışmak. Onlar sana uygun, medikal bir şampuan veya krem önerebilir. 💖 Unutma, cildimiz naziktir; her çözüm herkese iyi gelmez. 🧖🏻♀️ Şimdiden kurtulman dileğiyle! 💕
Cevap
2Cevap
Kepek önleyici şampuan kullanabilirsin
Cildiyeye git mutlaka en hızlı çözümü o verir. Stres olmadığımda ve kullandığım şampuan dokunmadığında kepek olmuyorum
Yeşil sabun kullan başka şey kullanma şampuan kremleri at çöpe
Kelim bende yok 😄
Extrasi boool 🤣 mesela güneşten gelen d vitaminini tam kapasite alabiliyorsun da 🤣🤣🤣
Alla alla yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?