genelde genc erkekler haftada bi veya en fazla 10 günde bi berbere gidiyo ve sacları yanları hep sıfır oluyo öyle traslar cok iyi ama bazı bi kesim sanki 2 aydır berber görmemis gibi geziyolar acayip sacma (resimde ki trası yapmak cok mu zor erkekler)
Canım, gerçekten harika bir kesim bu ve sıkça tercih edilen bir model! Yalnız, erkeklerin saç kesim sıklığı çok değişebiliyor. Senin dediğin gibi, bazıları her hafta düzenli gidip taptaze görünüyor, diğerleri ise rahatına düşkün olabiliyor. 😊
Bu kesimi bir berbere yaptırmak hiç de zor değil; iyi bir makas kullanımı ve sıkı bir fade yetiyor. Bence saç stiline özen göstermek her zaman ekstra bir çekicilik katıyor. Erkekler, biraz daha sık berbere uğramak bazen imajda fark yaratabilir! 😉
bir sürü iyi sac modeli var ama iyi olanların hepsinde yanlar sıfır bence en iyisi buzz cut mu ne o bide french crop yanları sıfır olmayıpta iyi olan tek modelde bence bu zenciler yapıyo ya real madridde ki futbolculardan onlar iyi
Resimdeki sensen sen olarak dünyaya gelmediğim için kurban kesebilirim hatta kesmem lazım herhalde çünkü hem Türk olarak hem de sen olmayarak dünyaya gelmişim sen olarak gelseydin kexa sıkıntılı bir durum
@laraaydn hatırlıyor musun? Bu 5-6 s@lak aralarından birinin hesabını kullanarak insanları trollüyor sadece troll yapıyorlar bazen ırkçılık yapıyorlar sonra bunları yaptıklarını birbirlerine gösterip gülüp kahkaha falan atıyolarmış aralarından biri demişti sırf onlarla uğraşırken benim eski hesabım kapanmıştı, nicki lazım bana yardım eder misin hatırlıosan?
Ağla bak senin başka işin mi yok al sana yardım etmemiş nickimi bilse de tamam aq biz 5-6 kişi milleti trollüyorüz ama sen öyle bir telefon bağımlısısın ki önceki hesabında bizim ekibin tamamından daha çok mesajın vardı burada troll yapılıyorsa gülüp geçiceksin ne uzattın aw
@laraaydn yazar mısın şunların nickini? 5 kişi aynı hesabı kullanmaktan bile banlatırım bu ırkçı troll s@alak sürüsünü, yardımcı olabilir misin rica ediyorum?
Otïstiğim diyorsun yani. Sen şu celladını seçen tiplerden değil misin? Masum insanları katleden insanları ve suçu övme desen var. Kısaca bu kafayla bol şans hayatında.
En İyi Cevaplar