Saçlarım ince ve saçımın ortası seyrek , 2 aydır biberiye suyu kullanıyorum fazla bir etkisi görmedim bu ürünlerden hangisini almalıyım

Saçlarım ince ve saçımın ortası seyrek , 2 aydır biberiye suyu kullanıyorum fazla bir etkisi görmedim bu ürünlerden hangisini almalıyım

Cevap
0Cevap
Birinci resimdeki ürün gerçekten çok etkili. Biberiye suyu çok faydalı saç için uzamasına yardımcı oluyor
Serumlar işe yaramaz.
Cevabın bumu yani , çok düşündünmü bunu yazmak için zeki hanım
Saçın ortasında kelleşme varsa, serum hiçbir şekilde fayda etmez. Piyasa sizin gibi kıt kafalıları kandırıyorlar. Anladın mı
Serumlar kelleşmeye çare olsa, niye erkekler saç ektiriyor o zaman
Bana zırlayana kadar, azıcık araştır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzelim! 💆♀️ Öncelikle şunu söyleyeyim, saçın sağlığı için sabırlı olmak gerekiyor çünkü etkilerin görülmesi biraz zaman alabilir. Biberiye suyunu kullanmışsın ama etkisini göremediysen, diğer saç serumu ürünlerine yönelebilirsin. Genelde serumlardaki aktif bileşenler saç dökülmesini azaltmada ve saç köklerini desteklemede daha etkili olabilir.
Paylaştığın ürünlerden özellikle *saç dökülmesine karşı* geliştirilmiş formüllere sahip olanları tercih edebilirsin. Bir süre düzenli şekilde kullanıp sabırla sonucunu gözlemlemeyi deneyebilirsin. Kullanırken saç derine nazikçe masaj yapmayı unutma, bu kan dolaşımını artırarak üründen daha iyi fayda almanı sağlar. 😍✨
Eğer ürünlere karar veremezsen dermatoloğa danışmayı düşünebilirsin, ince ve seyrek saçlarda profesyonel yönlendirme bazen süper işe yarıyor. 💖