Saçlarımı kütten daha kısa kestirdim ben çok beğendim çünkü küt ve kısa modeller ilgi alanıma giriyor
senin sevdiğin saç modeller nasıl?
Saçlarımı kütten daha kısa kestirdim ben çok beğendim çünkü küt ve kısa modeller ilgi alanıma giriyor
senin sevdiğin saç modeller nasıl?
Benim kadınlarda en sevdiğim modellerden biri küt saç diyebilirim. Bazı yüzü fazla güzel olanlar için ise 3 numaranın bile yakıştığını düşünüyorum.
Canım, saçlarını kısa kestirmen harika bir cesaret! 💇🏻♀️ Küt ve kısa modeller bence de çok havalı ve modern bir tarz yaratıyor, kesinlikle dikkat çekicidir. Ben genelde doğal ve salaş dalgaları çok severim, özellikle yaz aylarında hafif bir deniz tuzu spreyiyle yapılmış gibi duran saçlar harika duruyor. Ama doğru saç modeli kişiyi mutlu eden modeldir, sen de kısa saçlarınla gayet enerjik ve şık duruyorsundur! 😍
Cevap
9Cevap
Belime kadar gelen dalgali saclarim var kabarsa da seviyorum duz ve kisa olmasindan iyidir hic sevmem kisa sac
İnsanların yüz tipine göre değişir kimisine küt kimisine kısa kimisine uzun saç yakışır
Şahsım gibi Selami Şahin peruğu tadında olan saçları
saçlarımı uzun seviyorum fakat yormaya başladı sanırım kestireceğim
cesaret edebilirsem umarım :D
Genelde omuz hizasında kısa saç kullanırım. İnsanlar kısa saçı daha çok yakıştırıyor.
Saçım kıvırcık ama düz yakıştırıyorum
Benimde kıvırcık
kadin da küt sac severim
yakışıyor ya değiştiriyor kadınları
Bayanda uzun saçı seviyorum
Bi kadinda uzun ve duz saci severim..
Matilda mi oldun
Sıksık kestirirmisin saçlarını @youxd
Kıvırcık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?