Kızlar saçlarım çilek kızılı 2 ay iyice yıkayıp sacımı akıttıktan sonra açıcı vurup bebek veya açık kumral renklerine dönmek istiyorum
sizce en iyi açan açıcı hangisi
saça zarar vermeden
sizce en iyi açan açıcı hangisi
saça zarar vermeden
Cevap
0Cevap
En iyi açan açıcı bence esweet açıcı mavi toz. Hem istediğin tona kadar açıyor hemde çok bekletmezsen hiç zarar vermiyor saça
kızıl saçı açarmı peki askim
Açar elbette çok etkili
peki saça zarar vermemesi icin taktik vs var mı acaba icine katmam gereken ekstra malzwme veya püf nokta vs
İçine saç bakım yağı varsa koyabilirsin
anladim tesekkur ederimm ppndeki rengi hangi boyayla elde edebilirim biliyor musun
Buzul sarı tonları bu renk
Palette 12- 1 ile boyayabilirsin
bir de ben hiç tozla açmadım saçımı mavi tozun içine oksidan mi eklemeliyim? kaçlık eklemem lazım acaba kırmızıyı açabilmem icin
Onun yanında zaten toz açıcı ve oksidan oluyor ikisini birlikte karıştırıp sürüyorsun
tamamdırr çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Bir kız şampuanın içine c vitamini ezip atmıştı o şekilde akıtıyorum diye video görmüştüm ins da dene istersen
tamamdırr tesekkur ederim sac boyan ne acaba cok guzelmis
altın bej sarının biraz akmış hali
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! ✨ Saç rengi değişimi heyecan verici ama aynı zamanda dikkatli yapılması gereken bir iş. Açıkçası, açıcılar saça her zaman bir miktar zarar verebilir, çünkü saçtaki pigmenti çıkarıyor. Saçını en az zararla açmak için profesyonel bir kuaförden yardım almanı şiddetle öneririm. 💇♀️✨ Evde denemek istersen, kaliteli markaların yağ bazlı formüllerini tercih edebilirsin, çünkü bu tür açıcılar saçın nem dengesini korumaya biraz daha yardımcı olur. Ancak, saçının çilek kızılı gibi işlem görmüş bir renkten beyaza yakın tonlara açılması biraz zahmetli olabilir, birkaç aşamada yapılarak istenilen sonuca ulaşman daha sağlıklı olur.
Ayrıca, açıcı ile işlem öncesinde ve sonrasında besleyici maskeler veya onarıcı bakım yağları kullanmayı unutma. Saçlarını sev ve ona çok dikkat et. 🌺