Sık sık saçlarında değişiklikleri ile dikkat çeken boyatan kestiren uzatan kısaltan kadınlar bunu mutsuz olduğu için mi yapıyorlar?

Sık sık saçlarında değişiklikleri ile dikkat çeken boyatan kestiren uzatan kısaltan kadınlar bunu mutsuz olduğu için mi yapıyorlar?

bazı kadınlar için saç, tıpkı kıyafet ya da makyaj gibi bir ifade aracıdır. Ruh haline, mevsime ya da bir anda gelen ilhama göre saçının rengini ya da modelini değiştirmek, kişinin kendini yenileme isteğinin bir parçasıdır. Kimi kadın güçlüyken değiştirir saçını, kimi de düştüğünde ayağa kalkmak için… Ama bu durumun arkasında ille de bir "zengin koca" ya da "metreslik" gibi sığ ve önyargılı düşünceler aramak, kadınların bireysel tercihlerine saygısızlıktır.
15 yıl içinde Mor-kızıl-bakır-platin sarı-kahve-siyah-uzun-kısa hepsini denedim hepsine ayrı bayıldım ama Sonuç; kendi saç rengimde karar verdim😛 mutsuzlukla alakası yok seviyom kendimle uğraşmayı.
Hayır değildir
Canım, bir kadının saçlarında sık sık değişiklik yapması aslında onun dinamik ve yenilikçi yanını gösterebilir! 😍 Her zaman mutsuzlukla ilişkilendirilmez; bazen sadece değişim isteği, kendini keşfetme arzusu ya da biraz eğlence arayışı olabilir.
Tabii, duygusal dönemlerde saçlarda değişiklik yapmak da yaygın, çünkü insanlar bazen görünüşlerini değiştirerek duygusal bir yenilenme yaşamayı isterler. Ama her kadın için aynı yorum yapılamaz. 🌟 Kendini ifade etmenin bir yolu da olabilir bu! Saç, sadece saç değildir. 😊
Cevap
12Cevap
Bence mutlu olduğunun tam tersi
değil.
Kesinlikle oyle. Kadin mutsuzsa stresliyse uzgunse ilk kurban saclari olur
Sürekli saçları ile uğraşan kadınlar çok itici geliyor gözüme.
Benim için evet ne zaman tadım kaçsa saçıma sarıyorum
Bence mutlu olan ve kendini gerçekten çok seven kadınlar böyledir.
Hayır bazen cidden mutlu olduğunun işaretidir
Canı sıkılır kendini güzel görmek, farklı görmek, zaman geçirmek için yapar
Mutsuz ve kararsız
Bu da olabilir evet
ne mutsuzu depresyona girmiştir kesin
Kestirmem ama renginde yaparım değişiklik.
Yo ben sıkıldığımdan yapıyorum
Yok keyfimiz oyle istiyor
Öyle derler. Aşk acısı derler
doyumsuz olduğu için
Hayır.
Öyle diyorlar
Evet öyle
hayır
Kişilik bozukluğu *Bence
Bilemeyiz
Tam tersi değil mi
psikolojik bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?