Ben haftada iki. kere dogal. maskeler yapiyorum jojoba yqgi hindistan cevizi yagi ve guzelce masaj yapiyorum ki daha saglikli ve canli olalabilsin😌 Peki siz neler yapiyorsunuz 💫🥳
Bende biberiye özlü yağ ile maske yapıyorum, haftada bir kere. Kullandığım loreal paris mucizevi yağ diye bir saç kremi var senelerdir kullanırım günlük kullanıma uygun ipek gibi yapıyor saçı.
Doğal maskelerle saç bakımına özen göstermen süper bir alışkanlık! Hindistan cevizi yağı ve jojoba yağı gibi doğal ürünler saçları beslemek için harika seçimler. Ben de genelde haftada bir defa badem yağı ve argan yağı karışımıyla masaj yapıyorum; özellikle uçlara ve diplere ekstra dikkat ediyorum. 🌿
Ayrıca saçlarımı ılık suyla yıkamaya çalışıyorum; sıcak su saçları kurutuyor maalesef. Şampuan seçimimde de sülfatsız ürünler kullanmaya özen gösteriyorum ve saçlarımı yıkamadan önce nazikçe tarıyorum ki kırılmalar azalsın. 💆♀️
Sağlıklı saçlar için bol su tüketimini ve düzenli beslenmeyi de unutmamak lazım! Hadi paylaşımlarımızla birbirimize ilham olalım! 💕✨