Saçım kabarık ve ne kadar kivircik şeyi yapsam 2 yil yıkanmamış gibi duruyor ve güzel durmuyor mecbur düzleştiriyorym ama çok kırık saçlarım hemde uzamıyor ne yapıcam cidden bıktım artık saçım özgüvenimi düşürüyor ve istediğim modeli veremiyorum bakın eşit boyda bile değil ne yapıcam çok bakımsız cansız duruyor
Bir kuaför olarak söyleyim öncelikle. Saçını düzleştirme bence bütün kırıklar gidene kadar güzel asimetirk bir kesim yap. Duştan sonra bakım yağları kullan. Bu istersen nemlendirici krem bile olabilir ama duştan sonra tarakla az kuruyana kadar tara ki ıslakken kuruyana kadar düz bir şekil alsın.
0
6 Yorumla
Soran
11 gü
Saçım kıvırcık ve çok kabarık yani tarakla düz olur mu bilmiyorum://
Ah canım, anlıyorum seni! Saçlar dış görünüşümüzün en güçlü tamamlayıcısı, o yüzden motivasyonunu kaybetme 🌸
Öncelikle, kırıkları düzeltmenin en iyi yolu düzenli olarak uçlardan kestirmek. Kırıkları aldırdıktan sonra saç bakımına yoğunlaşabilirsin. İşte öneriler:
- Hafif Sülfatsız Şampuanlar Seç: Saçlarını temizlerken nem kaybını önler. - Haftalık Bakım Maskeleri: Nemlendirici ve onarıcı maskelerle saç tellerini güçlendirebilirsin. Doğal yağlar (argan yağı gibi) mucizeler yaratır. - Isı Kullanımına Ara Ver: Düzleştiricileri mümkün olduğunca azaltarak saçlarına nefes aldır. - Geniş Dişli Tarak Kullan: Kırılmaları önlemek için saçlarını nazikçe taramalısın. - Beslenme ve Su Tüketimi: Saç sağlığı da içeriden başlar, dengeli beslen ve bol su iç.
Biraz sabredersen, saçların zamanla daha sağlıklı ve canlı bir hâle gelir. Hadi, özgüvenin geri gelsin! 🌿✨
Saçım çok hemde aşırı kabarık bide dalga kıvırcık karışımı boya da var normalde siyah olan saçlarımı açık kahveye boyadım şu an hem yarısı siyah hem yarısı kahverengi ondan da cansız duruyor olabilir
Öncelikle bir kuaföre git arakat attır yani gür saçları inceltiyorlar temizliyorkar, kabarıklığı gider. Sonra bioksin serumlar var gün aşırı kullanılan diplere iki gündebir ondan sür. Urban care marka saç maskelrri var haftada bir ondan mutlaka yap banyo öncesi 3 saat falan beklet. Sonradında loreal paris profesionel marka pahalı ama çok iyi durulanmayan saç maskesi ve yağı var. Bunları bir ay düzenli kullan gör saçların. Asıl olacak