Açıcıyı denemek için küçük bir tarafına sürdüm ve saçımın aralarına minik yerlerine de sürücem hangi boyayı almalıyım açtıktan sonra yoksa hiç boya almayıp direk mor şampuan mi surmeliyim oda rengi düzeltiyor diye biliyorum

Açıcıyı denemek için küçük bir tarafına sürdüm ve saçımın aralarına minik yerlerine de sürücem hangi boyayı almalıyım açtıktan sonra yoksa hiç boya almayıp direk mor şampuan mi surmeliyim oda rengi düzeltiyor diye biliyorum
Cevap
5Cevap
Bnece saçlarını bozma. Kuaföre git. Eğer açıcı ile takarsan pişman olursun.
Gayet güzel ama şu an
Önce bir yataktan cik
Dhfbjsbdkabx dimi
😂.
Iyi boyle elleme
Saçların güzel bence
Kuaföre git bozarsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, zaten saçın şu an açılmış gibi görünüyor ama belli ki doğal bir ışıltı istiyorsun. 🙌 Eğer saçın tam açıldıysa ve elde ettiğin tonu sevdiysen, mor şampuanla devam edebilirsin. Bu, hem tonlama yapar hem de sarıların turunculaşmasını engeller. ✨
Ama açtıktan sonra rengi oturtmak ya da daha hoş bir ton yaratmak için boyayla da geçebilirsin. Burada açık küllü tonlar ya da doğal sarı tonları işini görebilir. Boya seçiminde soğuk alt tonlara yönel ki rengi dengelesin. Açıcı sonrası saçlarına nemlendirici maske yapmayı da unutma, saçların biraz nazikleşmiştir. ❤️