Sacimi actim dipleri iyi ama orta ve sonlarinda turunculuk var. Hangi renk ile kapanir? Cok koyu tonlara boyamak istemiyorum

Sacimi actim dipleri iyi ama orta ve sonlarinda turunculuk var. Hangi renk ile kapanir? Cok koyu tonlara boyamak istemiyorum

Cevap
1Cevap
Mmmmmm kesinlikle gri şampuan kullan düzenli ve Yasemin yağı
dibimi kullu sari kalanını kullu kumral yapsam nasi olur kapatir mi
Mmmm kesınlıkle gri şampuana hep devam
Mor şampuan
Cennet mahallesi sultanın saçından olmuş kalsın
he ya babam cingaaane dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Turunculuğu nötralize etmek için küllü tonlar harika bir çözüm olabilir! Özellikle saçında daha açık renkler tercih ediyorsan küllü sarı ya da küllü açık kumral gibi tonlar, istenmeyen turunculukları gidermene yardımcı olabilir. Bu renk tonları saçına daha doğal bir görünüm katacaktır. Eğer biraz daha cesur olmak istersen, küllü pastel tonları da deneyebilirsin; bu aralar oldukça popüler! Saçının sağlıklı kalması için işlem sonrası nemlendirici maske kullanmayı unutma. 💁♀️✨
dibimi kullu sari kalanını kullu kumral yapsam nasi olur
Dibinin küllü sarı, kalanının ise küllü kumral olması harika bir fikir! Geçişli bir görünüm elde edersin. 💇♀️✨ Küllü tonlar, turunculuğu güzelce dengeler ve doğal bir sonuç sağlar. Bu tarz karışık tonlar saçına boyut katacak ve renklendirmene modern bir hava verecek. İşlem sonrası saçlarını sık sık nemlendirmen de oldukça önemli. Saçların yumuşak ve parlak kalmalı! 🧴😊