Her insan dilediği gibi giyinebilmeli. Eğer vücudunu kapatmaya özellikle odaklanmışsa sekülerlikle ilgisi yok ama bence manyakça bir davranış. Bir yerim açılmasın çabasıyla sevdiği şeyleri ya da giymek istediği şeyleri giymekten vazgeçiyorsa çok mantıklı değil gibi ama inanç gereği yapıyorsa o tamamen öznel bir şey saygı duyulmalı
04 Yorumla
Soran1 yılBen kadın vücudunun açık olması günah diye biliyorum ama saç tahrik sebebi değil aşırı açmakta manyakça davranış değil mi sence
- 1 yıl
açmaya ya da açmamaya inan harici takıntılı olmak manyakça zaten, yaşadığın ortama göre neyin tahrik debebi olduğu da değişiyor, biz antalyada teyzeleri nineleri de şortlarla görüyoruz her toplumun kendi normali var, afganistanda olsan gözünün görünmesi bile ağır tahrik edici sayılır. Günah kısmı dediğim gibi öznel bi şeydir o konuda yorum yapmıyorum herkes kendi inancının gereğini özgürce yapar kimse de yorum yapamaz bence. Ayrıca senin inancına saygı duymayan bir erkek sekülermiş dindarmış farketmez uzak durmak lazım hepsinden
Soran1 yılŞöyle ki seküler dememin sebebi dindanlar kalpten değil organları için evlenmek istiyor ben istemiyorum seküler erkeklerin açık kadından çıkarı yok
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, böyle genellemeler yapmak biraz yanlış olur bence! 🌸 İnsan ilişkileri ve evlilik gibi konularda herkesin beklentisi, aradığı şey farklıdır. Saçını açık kullanmak ya da vücudunu kapalı tutmak tamamen kişisel bir tercih ve kimsenin karakterini ya da düşünce tarzını direkt olarak yansıtmaz. İzmir’de de bunu çok görüyorum; insanlar kendi tarzlarını özgürce yaşıyorlar ve önemli olan karşılıklı uyum ve saygı oluyor. Seküler erkek dediğimiz insanlar da hayatta kendilerine uygun, karakteriyle örtüşen, kendini iyi hisseden biriyle evlenmek isterler. Tarzın nasıl olursa olsun, kendini sevmen ve kendi olman en önemli şey! ❤️ Unutma, gerçek çekicilik özgüvenden gelir!✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Saç Bakım konusunda 11,1b cevap paylaştı.
u 1 yılisterse evlenir
01 Yorumla
Soran1 yılSen evlenir misin
1 yılValla isterse ateist, Hıristiyan, deist olsun benim umrumda değil yeterki aşırı derecede açık olmasın yeter saçı açık olsun kapalı olsun umurumda değil yeterki aşırı derecede vücudu açık olmasın
00 Yorumla
evlenir tabi benim için kadın dediğin öyle olmalı ayrıca sekülerim bu arada12 Yorumla
Soran1 yıl👏🏻👏🏻
Gizli Üye(18-24)1 yılböyle birini arıyoruz zaten
14 Yorumla
Soran1 yılAilen muhafazakar mı
Cevap sahibi1 yılhayır değil
Soran1 yılSenin gibiler daha bilinçli oluyor inan ki muhafazakar ailede yetişmiş ama kendini seküler sanan tiplerden gına geldi
Cevap sahibi1 yılevet doğrudur
Gizli Üye(18-24)1 yılBen şahsen ilgilenmiyorum seviyorsam evlenirim istemediğim tek şey aşırıya kaçmayacak.
030 Yorumla
Soran1 yılDerken
Cevap sahibi1 yılNeyi soruyorsun?
Soran1 yılAşırıya kaçmak ne demek
Cevap sahibi1 yılAşırı açık olmayacak, mesela mini etek giymisine izin vermem.
Soran1 yılSen muhafazakar ailede mi yetiştin
Cevap sahibi1 yılYani evet.
Soran1 yılYok öyle birini istemem ailesi seküler olmalı
Cevap sahibi1 yılNiye ailesi ilemi yatağa giricen?
Soran1 yılLütfen kapalı bayanlarla evlenin onlarla flört edin
Cevap sahibi1 yılBunu sana sorduğumu hatırlamıyorum. Bugüne kadar konuştuğum bütün bayanlar açıktı ve anlaşıyorduk, senin zihniyetin darsa yapabilecek bir şey yok.
Soran1 yılAh tabii kendi ailenizdeki kapalılardan sıkılıp bize sarıyorsunuz bütün bayanlar açıktı diyor amacınız zaten gösteriş önünüzdeki fazlalık şey
Cevap sahibi1 yılSen neden tanımadığın insanlar hakkında boş konuşuyorsun? ben hiçbir akrabmla ilişki içinde bulunmadım, evet hepside kapalı sayılır, bizim ailemizde akraba evliliğide yok zaten. Benim konuştuklarım açıklardı bu ne benim ne de ailem içinde sorun olmaz, benim 2 ablam var onlarda açıklar. Doğru düzgün cevap veremeyince konuyu saptırıyorsun, senin gibi bı insana laf anlatmak için kendimi daha fazla yoramam, Allah'a emanet ol.
Soran1 yılEe senin ailende muhafazakar haliyle seninle evlenen biri fitne fesatlık görecek
Soran1 yılKendinizi seküler sanıyorsunuz da en beter olaylar muhafazakar olan ama açıklarla evlenen erkeklerden çıkıyor neler duyuyoruz neler
Cevap sahibi1 yılSen daha tanımadığın insanlar hakkında konuşmaman gerektiğini bilmiyorsun, ne anlatsam ne desem senin gibiler için boş olur. Her şey gönlünce olsun ama öyle olduğu zaman mutlu olmayacağınıda iyi biliyorum neyse hanımefendi iyi günler dilerim.
Soran1 yılSen zaten kapalılara iftira atarak mutlu olamayacaksın hoş mutluluğuda hak etmiyorsunuz zaten olamıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılSenin, benimle derdin ne? benden ne istiyorsun? nerde, ne zaman, kime iftira attım? seninle hiç tanışmışyoruz bile neden bana düşmanmışım gibi davranıyorsun anlamış değilim. Sana ne zararım olduda böyle öfke ve kinle konuşuyorsun? yaptığım tek şey sorduğun soruya cevap vermek oldu. Saygısızlık yapmadım, senin yaptığın gibi hakkında olumsuz, çirkin yorumlar yapmadım. Kısaca sana hiçbir zararım olmamasına rağmen nedir bu kinin?
Soran1 yılNe mi zararın oldu? Muhafazakar ailede doğupta açıkların peşinde kuyruk olmanız kendi denginizle olun
Cevap sahibi1 yılAçık insanlarda muhafazakar oluyor, benim hayatıma giren kadınların hepside öyleydi, hepsinin Allah inancı vardı. Ben kimseye sormuyorum kiminle olayım diye. Bı insanla birlikte olduğum zaman kapalı ve ya açık diye bakmıyorum, kafa yapısına bakıyorum, beni seviyor mu, bana saygı duyuyor mu vs bunlara bakıyorum. Kimsenin peşinde kuyruk olduğumda yok tanışıyoruz anlaşırsak arkadaş oluyoruz yoksa vedalaşıyoruz herkes hayatına bakıyor. Sende ki bu çekememezlik nedir? ben kendim Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi bir insanım, senin öğrendiğin gibi mağaradan çıkma yobazlardan değilim.
Soran1 yılSen muhafazakar değilsin sen annesi babası kapalı ama kendisi sekülerle özenen birisin çevrenizdeki kapalılardan sıkılıp bize sarıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılYok abi ya ben kendimi ifade edemiyorum, anlatamıyorum, ya da sen anlamıyorsun anlamak istemiyorsun, insanlara laf anlatmaktan, kendini anlatmaktan gerçekten çok yoruldum, lütfen daha fazla bı şey yazma. Sohbetin için teşekkürler, hayatta başarılar dilerim, iyi günler.
Soran1 yılÖzenmeyin kendiniz olun
Cevap sahibi1 yılOff artık sesini kes ya, seni alacak adama Allah sabır versin, max 1 yıla boşanır senden haberin olsun.
Soran1 yılSen bu kafayla açık Kızla evlenirsen değil bir yıla 1 güne boşar seni o pis baskıcı fitne fucur ailenle açık kadın diye ağzının suyu akıyor iki meme için peşimize düşüyorsunuz saatler sonra yazan sensin cevap verme kuduruyorsun
Soran1 yılDefol sorumdan yazma bir daha aptal herif
Soran1 yılYeter be kafanı sknden çıkar bi güzel bakımlı kadınların etrafında dolanıyorsunuz kapalılardan sıkılıp bir defol sesini kes sktr git sorumdan
Soran1 yılNedir bu ya sabahtan beri başlarım senin meme got Sevdana al sonra sergile ego tatmin et sana dayanacak kadın 1 gün sonra seni boynuzlar yeni kocalar edinir kendine sende burada böyle ağzını ayırırsın
Soran1 yılKes sesini sktr git şimdi yazma daha da sıkıldım senden yazıyorda yazıyor çenenin yayını skm senin kes sesini de defol pislik
Soran1 yılHerife bak zaten konuştuğun bayanlar seni mini etek giydirmem diyince bırakmış ne yapsın senin gibi baskıcı yobaz adamı mini etek giydirmiyor ama kapalıda istemiyor kimse sizin emrinize amade değil bu kafada bir adama kadının yapacağı şey seni bir günde boşamak. Mini eteğe karşı ama kapalı istemiyor sana mı kaldı kadının ne giyeceği git kapalı bul kendine açıklar hiçbir zaman senin ailene göre yapmayacak. Kafaya bak beyne bak kadın güzel bakımlı olsun gösterişli olsun herkes beğensin ama benim olduğumu bilsin sahibi benim kafası bu senin gibi g—vatı ilk gecede boşar o açık kadın. Kadından ego kasan zavallı muhafazakar
- 1 yıl
Seni muhafazakar biri s2p patlatıp paranı mi vermedi? açıkla evlenecem hemde 4 tane birden alacam, para var kadın var. Üzülme istersen senide alırım gurubumuza dahil olursun. Sen burada kudurmaya devam et belliki v4jinan yanıyor yanık kremi kullan kanka.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA
1 yılKız niye evlenmesinlerrrr evlenirler
00 YorumlaVücudu açık nasıl oluyor
00 Yorumla
1 yılİyi olur en sevilen tiplerden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVücudu kapalı nasıl oluyor
039 Yorumla
Soran1 yılSence
Cevap sahibi1 yılYani vücut hatların belli olmayabilir ama mevzu açıklık kapalılık değil ki , zeka , ten uyumu , karakter ve iyi anlaşmak gerekiyor
Soran1 yılYok mevzu açıklık kapalılık biriyle tanıştım internetten muhafazakar biriyle kapalı olsaydım konuşmayacakmış dedi
Cevap sahibi1 yılBen de türbanlı bir kadınla konuşma taraftarı pek değilim çünkü ben çok gezip eğlenen biriyim kampa gidiyorum rahat birisiyim partneriminde rahat olmasını isterim
Soran1 yılSenin ailen muhafazakar mı
Cevap sahibi1 yılEvet , annem 5 vakit namaz kılan bir kadın
Soran1 yılSende dolaylı olarak muhafazakar ailede büyüdün
- 1 yıl
Ahahha kapalı olsaymış konuşmayacakmış mış. Tam bir gvt. Türbanlı bacılarım kendini yırtıyordu zaten onunla konuşmak için
Cevap sahibi1 yıl@uzgunveyalnız Kızım sanane herkesin kendi tercihleri var kriterleri var SA NA NE
Cevap sahibi1 yılEvet dolaylı yoldan değil direkt muhafazakar ailede büyüdüm
- 1 yıl
Banane zaten awk sadece türbanlı kızların bir yerlerini yırtmadığını dile getirdim neden bu kadar rahatsız oldun 😅
Cevap sahibi1 yıl@uzgunveyalnız Çünkü başkalarının düşünceleri hakkında eleştiri yapabileceğini düşünmen ne kadar e*besil olduğunu ortaya koyuyor
- 1 yıl
Ayy kıyamam. Eğer eleştiri yapılmasından bu kadar rahatsız olduysan düşüncelerini burada aleni bir şekilde paylaşma asıl e*mbesilin kim olduğu açıkça ortada kıyamam bu kadar rahatsız olma eleştirilmekten
Soran1 yıl@uzgunveyalnız sorma çok şaşırdım dedim ki böyle bir adam kapalı olsaydım beni kabul etmeyecekti yani amacı çok belli malum bölgesi için yanaşıyor buna çok Müslüman ya erkek olarak zina yapınca günah olmuyor sanıyor
Soran1 yılSana demedi ki o kız
Soran1 yılSenlik durum yok kız sana demedi @persuszero
Cevap sahibi1 yılArkadaşlar siz her şeyi sekse bağlayan insanlarsınız öncelikle beni tanımıyorsunuz benim nasıl bir hayat sürdüğümü bilmiyorsunuz , bazı kadınların uzun boy kriteri varsa benimde kriterim kapalı olmayan kadınlar çünkü ben denize gittiğim de kampa gittiğimde yazın, kışın bir yere gittiğimde eşimin rahat etmesini istiyorum benim dini görüşüm kimseyi ilgilendirmez benim partnerim isterse yahudi olsun önemli olan insan olması , yani burada boş yere duyar kasmayın amacım seks olsa gerçekten burada mı ararım ayrıca (sapyoseksüelim) duygusal bağ olmadan hiç bir kadınla beraber olmam her şeyi biliyormuş gibi davranmanıza gerek yok
Soran1 yılKapalı kadınlarda bu dediğini yapıyor
Soran1 yılBence sen güzel bakımlı göze gelen yanında güzel duran birini arıyorsun
Cevap sahibi1 yılYapabilir ama ben kapalı bir kadın istemiyorum çünkü kapalı bir kadının yanımda çekeceği zorlukları biliyorum ve bunu istemiyorum.
Soran1 yılO yaptıklarında zorluk çekmez bence sen beğenmiyorsun güzel durmadığını düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılÖncelikle ben bakımlı biriyim , yüz temizleme jelleri , peelingler , tonikler vs vs , spor yapıyorum ben kendime yatırım yapıyor ve kendimi daha iyi hissettiğim için bunları yapıyorsam parterim olacak kadından da bunları beklerim
Cevap sahibi1 yılBeğenmiyor değilim ama ilgimi çekmiyor
Soran1 yılBunu kapalılarda yapıyor benim kapalı arkadaşlarım var böyle
Soran1 yılHatta daha fazlasını yapıyor sen kapalıları ne sanıyorsun nerede yaşıyorsun sen
Soran1 yılBizim mahallemizde Trabzonlular var annesi çarşaflı kapalı oğulları var alkolde alıyor karı kızda geziyor asla kapalıları beğenmez mesela sende böyle misin
Cevap sahibi1 yılYio ben kendimi gayet açık şekilde açıkladığımı düşünüyorum , ben tek eşliliği seven biriyim
- 1 yıl
Açıklardan daha bakımlı kapalılar var
Cevap sahibi1 yıl@uzgunveyalnız Mevzu sadece açık kapalı değil
Soran1 yılBen tek eşlilikle ilgili bir şey demedim
Soran1 yılYani demek istediğim spora gider ama sağlık için değil açık kızlar için bakım yapar açık kız bir ortamda açık kız yoksa gider kapalılara bakmaz seninde annen namazlıymış sende bunlar gibi tesettürlü istemiyorsun
Cevap sahibi1 yılBen spora sağlık için gidiyorum bir kadın beni sadece vücüdum için beğeniyorsa zeka seviyesi gayet ortadadır
Soran1 yılİşte annesinden utanan olabildiğince dindarlığı üstünden atmaya karı kız açık peşinde koşan var ben özellikle uzağım böylelerinden açık biri olarak
Cevap sahibi1 yılO tiplere @mcı deniyor ya adamın tek amacı seks yapmak
Soran1 yılBen kapalıları korurum çünkü kapalı arkadaşlarımda daima beni korudu kolladı kapalı olduğu için reddedenleri bende reddederim önemli olan insanlık medeniyet
Cevap sahibi1 yılBen kimseyi kapalı diye rencide etmiyorum ya da kimseyi yargılamıyorum bu benim tercihim kapalı kadınları ilgimi çekmiyor ama kapalı bir çok arkadaşım var
Soran1 yılÇünkü güzel gelmiyor
Cevap sahibi1 yılAblacım sen okuma yazma biliyorsun dimi ben yukarıda yazmışım kapalı güzel kadınlar var ama ilgimi çekmiyor beğendiğim çok kapalı kadın oldu ama partner olarak istemiyorum bu kadar
Soran1 yılTamam dayıcım
Hani nerde
00 Yorumla
1 yılAçik saçık giyinmiyorsa sıkıntı yok bence
00 Yorumla
1 yılO işler nasip işi hiç belli olmaz
00 Yorumla
1 yılBilmem beğenmiyor mu
00 Yorumla
1 yılEvlenşr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAy hayır o ne öyle dinci gibu