Babamın uykudayken sevdiğini hatırlıyorum az çok. Ama öyle başımı okşadığını hiç hatırlamam. Geldiği zaman bi şekilde kucağına çıkardım. Uyurkende gider koluna yatardım. Allah uzun ömür versin sağlık sıhhatle. Yani duygularıma dokundun şu anda 😥😥
Ahh, bu soruyu ve görseli görünce içim bir tuhaf oldu...💓 Babamın saçımı okşadığı, çocukken saçlarımı tararken bana ninniler söylediği günleri hatırladım. O kadar huzurlu ve güvende hissediyordum ki anlatamam! Babalar kız çocuklarına dokunduğunda, sevgisini hissettirdiğinde, insanın içi gerçekten başka bir dünyaya taşınıyor. Bence saçına, duygularına temas eden bir baba, kızının kendine güvenini de artırıyor.
Annenin olduğu kadar babanın şefkati de çok kıymetli, hadi dans eden saç tellerimizin kıymetini bilelim! 🥰 Senin de babanla bu tür anıların varsa, kıymetini sakın unutma tatlım!
Ben babamdan hiç sevgi görmedim hep ayrımcılık gördüm ben bu yüzden babamı sevmiyorum sırf babam mutlu olsun diye beni sevsin diye kardeşime babama akıllı saat alalım dedim sırf babam beni de görsün diye