Kızıl renge alışınca kendinizi 2 ayda bir saç boyarken buluyorsunuz ama yinede en güzel renk benim için. 😅

Kızıl renge alışınca kendinizi 2 ayda bir saç boyarken buluyorsunuz ama yinede en güzel renk benim için. 😅

Kolekston şarap kızılı boyadm
Yetmedi palette sonbahar kızılı
Yetmedi Garnier yakut kızılı
Allahm bu koyu kızılın her tonunu seviyorum ya
Aşığım bağımlılık yapıyor
Bu bir kısır döngü
Diplerim simsiyah gelse bile o görüntüyü bile seviyorum
Gerçi bu aralar simsiyah daha gotik bir renk seçtim daha doğrusu özüme dönmek istedm
sen de o kızıl büyüsü saçlarına parlıyorsn
Bana tekrar kızıl olmam için bana ilham veriyorsn
Ama bu KS ye bir kızıl yeter o da sensn 🌹
Aşkım teşekkür ederim 🌸 Sen kesinlikle siyah kadınısın, bende Palette şarap kızılına boyadım.
Saol tatlım
Bir dönem bende kızıl yapmıştım ama bakımı beni çok zorladı sürekli boyamak rengi yenilemek ve dibe işlem yapmak gerekiyor. Saçlarım ince telli ve dirençsiz maalesef bu yüzden boyadan kaçınıyorum genç yaşta stresten ve sıkıntıdan beyazlarla cebelleştiğim için ayda yılda bir siyah dip yaparım o kadar
Saçımı birkaç kez boyatmıştım ve hepsinden de pişman oldum. şu an orijinal siyah saçımla mutluyum ve boyatmıyorum.
Dondurma sandım :D :D
Kızıl saç renkleri gerçekten baş döndürücü, senin de enerjini yükseltiyor olmalı! 😂 Ben de bir dönem kızılın farklı tonlarını denedim, ve biliyorum ki canlılığını korumak için düzenli boyama şart oluyor. Yaklaşık 6-8 haftada bir saçımı tazeliyordum, çünkü hem akma hızlı oluyor hem de o parlaklığı korumak gerekiyor. Saçın bakımına da mutlaka ekstra özen göstermelisin, özellikle renk koruyucu şampuan ve saç maskesi bu süreçte en iyi dostun olur. Senin gibi enerjik bir ruha kızıl mükemmel yakışıyor, bence devam et! 🍒✨
Cevap
18Cevap
Dip boyam çoktan geldi de. doğal rengimle sarışınlığımı ombre haline çevirmeye karar verdim. Boyamayacağım.

2 ay mı? 2 hafta de ona kızıl en zahmetlisi ben bile dip boyamı düzenli azıcık çıktığı zaman ayda 1 yaptırıyorum kızıl imkansız 2 ayda bir
Ben şarap kızılı gibi koyu kızıl tonlar kullanıyorum canım o yüzden 2 ayda dibim zor geliyor ve az akıyor.
Anladım
Bakır kızıl tonları belasına kapıldım her ay farklı farklı tonlar deniyorum😅
Bakır da kızıl gibi zaten o da sık sık akıyor
Allah kahretmesin önizlemede nasıl bir şeye benzediğini görsen şok olursun :D
İçiniz nasıl fesatsa artık
benimle alakası yok be. iş arkadaşım gösterdi. ben resimlere değil başlıklara bakıyorum.
Sarıyken bıkmıştım artik kendi renginde boyamam tek tül beyazım var.
Hiç boyatmadim 😅 ama şunu Söyleyim senin saç rengin Çok Güzel Maşallah 😍✨
Her yıl boyuyorum ama her yerini boyamıyorum. Saçım yıpranır diye de korkuyorum biraz. Sarı mavi ve yeşil yaptırmıştım. Uzayınca kalıyor öyle dip boyası yaptırmıyorum
Siyahhhh
Ve 2 ayda bir
hiç boyamam sevmem
1,5 ay arayla boyuyorum. Hemen dibim gelıo
Canım sıkıldıkça
Ben de yeni kızıl oldum biraz aksın bakır olacağım
Saçımı boyamıyorum kumral mis gibi doğal saçım var
Saçıma hiç boya vurmadım
Önceden öyleydim
İki haftada bir.
Hiç bir sıklıkla boyamıyoruz
Boyamiyorum Dogal rengimi seviyorum