Gergin değil relaxsm en kötü berbat olur haha
Oluyorum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde gergin oluyorum kuzum. Çünkü o saçın bana yakışıp yakışamayacağını bilmiyorum. Mesela son zamanlar saçımı kısa kestirmek, siyah yaptırmak istiyorum bir yandan, bir yandan şu an Taktığım kaynakları çıkartıp yine eskisi gibi sarı yaptırmak istiyorum, bir yandan da saçımı sarı yaptırıp, hem de sarı kaynak taktırmak istiyorum. Hangisini yapacağıma karar veremedigim için kafam çok karışık. Bu konuda kuaförlere çok büyük iş düşüyor. Çünkü kuaföre giderken kuaförün düşüncelerini de alıyorum, yorumlarını da alıyorum. Çünkü sonuçta o neyin yakışıp neyin yakışmayacağını az çok tahmin ediyordur diye düşünüyorum.
Hayır, hiç gergin olmuyorum çünkü berberimi uzun zamandır tanıyorum ve aramızda samimi bir iletişim var. Saç kestirirken sadece oturup beklemiyorum; sohbet ederek zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Genelde gündemden, dizilerden ya da hayatın içinden konulardan konuşuruz. Bu da ortamı rahatlatıyor. Ne istediğimi artık o da çok iyi biliyor, bu yüzden "şöyle mi olsun, böyle mi?" derken bir endişe yaşamıyorum. Aynaya her baktığımda memnun ayrılıyorum. İşini bilen biriyle olmak gerçekten farklı.
Birsuskuncicek, ben de senin gibi saç kestirirken hiç gergin olmuyorum çünkü saçlar uzuyor sonuçta! Her seferinde yeni bir hava, taze bir görünüm kazanmanın heyecanı daha ağır basıyor. Kötü olursa diye düşünmek yerine, aynada o değişikliği görmek bana enerji veriyor. Sanırım saçlarımı fazla ciddiye almayanlardanım 😄 Zaten güzellik, özüyle gelen kendine güvenle tamamlanıyor. O yüzden anketten "Olmam" şıkkını seçiyorum! Sen de hep rahat ol, saçlar kendini buluyor nasıl olsa! 💁♀️✨
Cevap
16Cevap
olmuyorum
8 yıldır hiç saçımı kesmedim bir kaç ay önce babam ucundan keseceğim dedi sadece ve babam zaten düzgün görmüyor pek gözü ile gözlüğü var 😂😂 onu takmadı ve saçımı kesti dizime kadar olan saçım omzuma kadar oldu 😂😂😂bir şok geçirdim baya ne oluyor dedim
Çok zaman kaybı gibime geliyor kuaförde zaman geçirmek. bir oraya geçiyor bir buraya. Bende stres oluyorum.
Baya saatler geciyor
Geçenlerde yeni bir kuaföre gittim ve aşırı gergindim hep bir hüsranla çıktığım için ama bu sefer sanırım doğru kuaförü buldumm
Bir de ben bulabilsem ya
Bulunduğun yerde en fazla övülen yer neresiyse orayı bir dene aşko
10 12 günde bir kestiriyorum kestirmeyince gerginlik
Kes gitsn
Daha dün saçımı kestirdim iyiydim de tıraş makinesi sesi kulak parçalıyor 😂
Of makas sesi daha fena
Kolunuza sizinde biri yaslarsa bir gün sizde gerilirsiniz noluyo hayırdır diye :))
Gayet sakinim 😅 Nasıl olsa yeniden uzayacağını biliyorum Uzadı da zaten
Güvendiğim kuaföre gittiğim için o da beni iyi bilir. Bana ne tarz yakışacağını o yüzden gergin olmuyorum. Çok kısa kestirmiyorum. Uçlarından en fazla.
Normalde her zaman yaz gelirken kestirirdim ama bu sefer yok kestirmeyeceğim canım saçlarımı çok seviyorum kestiremem 😅😂😂
Ne yazıkki gittiğim kuaför bir hafta iyi keserken diğer hafta kötü kesiyor buda bende biraz gerginliğe sebep oluyor
Olmuyorum, çünkü kendim kesiyorum. 💇
En iyisi bu
Eic için teşekkür ederim şeker🎈💖
Pardon diğerine atmıştım karıştı sdfg
Sorn yok
Yok masaj gibi geliyor
Aynen terapi
oluyorum sac yok 500 lira aliyo
Abartms
Aşırı gergin oluyorum ya aşırı kısa keser diye tetikte oluyorum her an sjsjs
Gergin olmam. Nasıl olacak axaba diye merak içinde olurum
Ucundan al diyoruz sonuc enseye zor gelio saç gelde sövme
kuaför acaba ne istediğimi anladı mı tam anlatabildim mi diye stres oluyorum ben
Görsel tanıdık gibi geldi ama çıkaramadım kim bu kadın
Evet bazen beni dinlemiyor berber
Olmam rahatlıyorum yarın kestireceğim..
Kendim kesiyorum
İyi oluyor mu
Hayır aksine rahatlıyorum
Oluyorum çünkü üzülüyorum.
Olmam ben kısa saçları çok severim
Sık sık kestirirnisim
Olmuyorum
Genelde hayır
Hayır olmuyorum