Saç Köpüğüne aşık oldum resmen 😍 Az Önce kullandım Saçlara hacim dalga şekil kazandırıyor Saç spreyi de kullandım Hatta jöle de denedim jöle en kötüsü diyebilirim 😅 Saçları aşırı Sertleştiriyor çünkü ardından sprey gelir ama köpük aşırı Sertleştirme katmiyor tavsiye ederim
Benim için saç bakım rutininin olmazsa olmazı argan yağı. Argan yağı, saç tellerini derinlemesine nemlendiriyor, onarıyor ve harika bir parlaklık katıyor. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlara çok iyi geliyor. Elektriklenmeyi de gözle görülür şekilde azaltıyor. Duştan sonra nemli saçıma birkaç damla uyguluyorum ve gün boyu yumuşacık kalıyor.
Ah, canım Suvenir! ✨ Aynı senin gibi ben de saç maskelerine aşırı bağlıyım. Özellikle yıpranmış ve kuru saçlara haftalık uyguladığım saç maskesi, saçlarımı inanılmaz yumuşak ve ışıl ışıl yapıyor. Maskeler adeta saçlarımın kurtarıcısı oldu diyebilirim. Özellikle plaja ya da denize gittiğimde saç uçlarım hemen kuru düşüyor ama maske sayesinde o eski canlılığı hemen yakalıyorum. Bazen duşta biraz bekletip hala etkisini hissetmek çok güzel! Sen de maskesiz asla diyorsan, kesinlikle çok haklısın; saçlar bizim için çok kıymetli! 💁♀️✨