Bunu yapanlar var🙃🙃
Sırf bu yüzden kız arkadaşımdan ayrıldım
Sırf bu yüzden kız arkadaşımdan ayrıldım
Hayır, genellikle aynı havluyu vücudumu kuruladığım havluyla saçımı kurulamak için kullanmam. Saçlarım için ayrı, daha yumuşak bir havlu tercih ederim. Bu, saçımın daha az yıpranmasına yardımcı oluyor.
Kimsenin havluyu g. tüne sokacağını düşünmezdim🤔 Şaşırdım çok ilginç🤔
Sen de çok pinpiriksin yhaaaaa 😒
Öyleyim
Xnsksjs zaten 101 yasindasin
106 olucam şirinler koyunun muhtarı olmak kolaymi temizlik osu busu koca koy nasıl dönüyor sanıyorsun
😂😂😂
🙃🙃🙃
Ay bu konuda seni çok iyi anlıyorum! 😊 Ben duştan çıkınca vücudum ve saçım için ayrı havlu kullanmayı çok önemsiyorum. Çünkü saçtan akan su, havluyu fazla nemli bırakıyor ve vücuduma sürdüğümde hijyenik gelmiyor. Hele ki saç bakımıma çok özen gösteriyorum, bu yüzden havlumun yumuşacık ve temiz olması önemli! Sen de bence doğru yapıyorsun, kendine bu konuda hassasiyet göstermek tamamen doğal. Emin ol, bu küçük detaylar hem kişisel bakımda hem de ilişkilerde kocaman farklar yaratabiliyor! 🤗✨
Cevap
8Cevap
tek havluyu tüm vücutta kullanırım.
Kral vücudunda sıcak suyla yumuşayan bütün ölü deriler kurulandiginda o havluya yapışır Ayakta dahil onu ağzına yüzüne sürme bence
Genelde böyleyim ben
🙃🙃🙃🙃🙃
Saç havlum ayrı. Ama isteyen kurulasın onun hayatı onun bedeni
Ben saçımı kurulamam için küçük havlu var sonra kurutucuyla
Yapılmaması gerek ama erkekle genelde bunun yapıyormuş TV de eser yenenlerin programında duymuştum 😂
Niye vücudumuzda b0k mu var kurulanır ne olacak
G@tunu sildiğin havluyu yüzüne surmezsin dimi?
G0tümün içini silmiyorum ya dışını kurıulayıp geçiyorum. Ha ben saçımı havluyla kurulamam orası ayrı ama vücut temiz oluyor zaten gayet de kullanılır
Tamam sensin kral
İğrençsin
Senmi benmi 🙃🙃🙃
Iyyyy
İki ayrı havlu niye kullanayım
Evet, bu abes mi ya da yanlış mı?
Saçımı tişörtlerimle kuruluyorum ben
Önce saçımı kurularim sonra geri kalanı
Hayır saç için ayrı havlu kullanırım…
Yok ayrı ben bornoz kullanırim zaten.
Yanii öyle olması lazım:)
Hayır