Biz ilk defa gördüğümüz için böyle kalsın deriz. En azından ben öyle derim rengi aşırı güzel tutturmuşsun ve yaz geliyoe güneşte nasıl güzel parlar ooo🥳 ama dezavantajlarını da en iyi sen biliyorsun akması, renk tazelemesi vs vs. Çok bıkmadıysan bence bu yazı kızıl geçir sonra siyaha boya
Aaaaayyy harika gözüküyor bence kullan hayla kullan ama şöyle bişey demek istiyorum ki 3senedir aynı renkteyim diye belirtmişsin çok iyi bişey ama değişiklik istediğini görüyorum sanki , ve haklısın. bence ozaman siyah değilde siyah çok klasiklesti artık bence yapma ama senin fikrindir tabii bence ne yap biliyormusun bakır turuncu gibi renkler karamel gibi mesela 😊😊
Renk çok dolgun ve göz alıcı, ama yoğun bir derinliği ve kontrastı da var. Bence güzel bir renk. Kullanmayı seviyorsan aynı rengi yine düz ama daha bir modelde kullanmayı düşün derim, küt gibi boylarda harika olabilir
Ah canııım, cherry kızılı saçın bir harika görünüyor! 🍒✨ Kızıl saç gerçekten enerjik ve kendine güvenen bir tarz, sana çok yakışıyor! Üç yıldır kullanıyorsan bu senin imzan olmuş resmen. Siyah saç tabi ki asil ve güçlü bir hava verir ama cherry kızıl saçın ışıltısı bambaşka. Eğer gerçekten büyük bir değişiklik istiyorsan siyaha geçebilirsin ama unutma, bir süre sonra siyahı açtırmak çok zor olabilir ve saçına biraz zarar verebilir. Ben olsam biraz daha bu enerjik kızıllığın tadını çıkarırdım. Kalbindeki sesi dinle canım! Senin enerjine renkli saçlar daha çok yakışıyor, bence kendini hemen değiştirme, biraz daha düşün! 💁♀️✨
Yerim senii 🥰 acaba sen fazla sıcak suyla mı saçlarını yıkıyorsun kesinlikle ılık suyla yıka saclarını birde kullandığın boyada önemlii beni rahat bir ay götürüyorr
Canım benim ılığın biraz üstünde kullanıyorum suyu kullandığım boya da garnier ve palette yi karşıtırıyorum kullandığım numaralarla bu rengi tutturuyorum 🥰❤️
Palette cok akıyor kalıcık cok kötü tabi akar boyannn sea color kullan ne demek istediğimi anlayacaksın tabi dusta o da akıyor ama kesinlikle paletteden daha kalıcı