Saçlarımı baya seviyorum kıvırcığı da minik lüle uzun kendime de yakıştırıyorum ama böyle düz saçlı kızlar dümmdüz net güzel oluyor. Ben kendime daha çok tatlı derim. Sizcede öyle mi?
8 gü
Saçlarımı baya seviyorum kıvırcığı da minik lüle uzun kendime de yakıştırıyorum ama böyle düz saçlı kızlar dümmdüz net güzel oluyor. Ben kendime daha çok tatlı derim. Sizcede öyle mi?
Çok şirin oluyorlar ya 😂
İşte kategori o şirin sempatik tatlı maksimum seksi ama güzel denmiyor
Yooo güzeli efsane güzel oluyor
Bi örmek at bakıyim kime güzel diyorsun dkdmd
Nerden bulayım onu şimdi. Yabancı birisiydi zaten hatırlayamadım adını
Mesela su burcu Yazıcıoğlu varya o
Hee bilinen bi ünlü sandım olsun teskürler yorum icin 💖
İnstadan bak görürsün dediğim kişiyi
Hiii o kız tabi güzel fiziği de güzel ama baya kasıntı diye ehhh tabi erkek olarak beğenirsin annadım
Örnek ver dedin verdim 😂
Shahahah yapacağını yaptın sen tabii gerisi estetik zevk
O kızda dediğin her şey var güzel seksilik çekicilik aura
Ben daha uzun doğal güzel kızları beğeniyorum o kasıyor konuşması mimikleri itiyor herhalde tabi ki güzel kız daaaa zevkler farklı tabi erkek olsam beğenirdim bende dkdmdöd görüyorum niye begendigini mantıklı
Bana hak vermen güzel tabi. Geçenlerde sokakta bi kız çocuğu gördüm mesela kıvırcık annesiyle geliyordu. O kadar tatlı güzel bi kizdi ki bayıldım çocuğa. Bonus gibi saçlar bide kıvırcık. Kastettiğim şeyi anlamış olman lazım
Ben de küçükken bonustummmsnsnsm kısa saç olunca yer çekimine meydan okuyorlar uzadıkça düşüyo tabii
Demekki sende guzelmissin
O zamanlar beğenmiyordum az kafamı ütülemedim 😂 ay ne günlerdi kız olmak zor kıymet bilin
Evet zor baya hemde. Toplumsal açıdan bakarsak ta zor zaten
İşte böyle tüm tuşlara doğru basıcan 👌🏻
Tuşlarla alakalı değil de 😂 benim düşüncem hep o şekilde üç tane ablayla büyüyünce daha net anlıyor insan
Oooo simdi gördüm çok şaşırdım yeni mi geldin burada mıydın ya djdkdd baya şanslı bi erkeksin genlerinde olmayan empati yetisiyle büyümüssün esin de şanslı olur
Evlenirsem olur 😂
Ay canım, kıvırcık saçlar gerçekten bambaşka bir çekicilik katıyor insana! 💁♀️ Hele minik lüleler, doğal hacim… Elbette düz saçlarda o net havası var ama kıvırcık saç tam bir enerji ve özgüven sembolü bence. Sen zaten enerjik ve tatlı birine benziyorsun — hani böyle insan bakmaya doyamıyor! 🍀 Kendine ‘tatlı’ demen çok hoş; ben de kendimde o hissi hep buluyorum. Kıvırcık saç sana hem hareket hem doğal güzellik katıyor, lütfen özgüvenini hiç kaybetme! Senin tarzın başka, çok özel bence! 🧡
Cevap
10Cevap
Kıvırcık saç her kadına yakışan bir şey değil tabi. Ancak kişi kendisine yakıştırıyor ise sorun yok.
Sorunsuzuz bugünde hamdolsun
Hoşuma gidiyor çekiciler çoğu ama çok zor diyorlar bakımı
Kurutması çok zor duştan bi gün sonra prime dönemi ancak kurumuş oluyor çünkü abartısız djdkdf
Kıvırcık saçlılar cilveli konuşkan oluyo
Sanki kısa boylu ve biraz kilolu olanlar öyle
Hii evet sevecen atılganlık doğru da cilve diyince seksapalitesi yüksek bunu da kullanıyorlar olarak anladım ama biraz benzer tipoloji var doğruu
Dnddndd neyse ki o genellemeden yırtmışım sağol yorumun icinnn🧚🏻♀️
Kıvırcık güzeldir ya, bide fizik tamamliyosa harika olur.
Kıvırcık saç seviyorum
normaldir...
Tatlılar
Harika
Bence doğallık en güzeli
Hiç farketmez
En İyi Cevaplar