Saçlarımda hiç boya yok arada birkaç tane iç kısımlarda beyaz var çok değil toplasan 7 tanedir onlarda annemi kaybedince oldu çok üzüldüğüm için sarsıldım yanımda da kimse yoktu. Şimdi 2. ve 3. fotolardan birini istiyorum 1. ceketli benim arkadaşlar
Saçlarımın doğal hali hoşuma gidiyor boyatsam mı sizce?
Güzel ruhunu ve enerjini buradan hissedebiliyorum! 🌸 Saçlarının doğal halinde de harika görünüyorsun ve sana çok yakışıyor, gerçekten çok zarif ve sağlıklı görünüyorlar. Ama mavi tonlar seni cezbettiyse, kesinlikle denemekten çekinme! İkinci ve üçüncü fotoğraflardaki gibi mavi ombreler kesinlikle çok enerjik ve modern, sana yeni bir hava katacaktır. Özellikle yaz ve baharın tazeliğinde bu renkler içini kıpır kıpır edebilir. Kendin için değişiklik istiyorsan ve hazır hissediyorsan, dene derim! 🎨✨ Unutma, her halinle çok güzelsin; yeter ki sen içine sindir ve mutlu ol!
Öncelikle başın sağolsun, mekanı cennet olsun 🙏🏻 saçların için fikir sormuşsun, attığın görseller kötü değil ama senin saçların o saçlardan daha güzel duruyor, doğal halini de seviyormuşsun. Bence boya işine girmesen daha iyi gibi ama son karar senin tabiki 🙏🏻 farklı model deneyerek de değişiklik yapabilirsin sıkıldıysan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 gü
Öncelikle annene Allah'tan rahmet diliyorum kuzum mekanı cennet olsun bu arada sende çok hanımefendi ve çok tatlı bir kızsın maşallah sana her şey yakışır kuzum
Buraya fotoğraf atma. Ruh hastası dolu... alıp bir yerde kullanırlar, sonra al başına belayı. Git ailene, arkadaşlarından birine atıp fikir iste daha mantıklı
Dominant ve eğlenceli bir karakter olduğun aşikar kendini daha genç , daha dinamik ve daha da eğlenceli olarak göstermek istersen boyatabilirsin (bence süper olur)
Öncelikle basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Masalah çok güzel zarif bir kadına benziyorsun bu halin çok iyi saç rengin sana çok yakışıyor ha değişiklik olsun diyorsan sana kumral saçı yakistirdim kızıl bakirda iyi gider diye tahmin ediyorum ☺️
doğal hali açık ara daha iyi fakat renkli saç yapmak istiyorsan da içinde ukte kalmasın iç kısımlara mavi atılabilir. ama tavsiye etmem kesinlikle bu şekilde hoş
Sen bilirsin de siyaha mavi tonları nedense çok kötü duruyor. Bence hiç boyatma, belki kesim şeklini değiştirebilirsin ama boyatma derim. Bu şekilde de çok güzel
Saçlarınız baya güzel 🧿 dokunmayın bence. Benimde şekil a daki gibi boya bakımı ilgisi zor bunun yanında sürekli boya istediği için saçı çok yıpratır bu hali hem güzel hem sağlıklı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 gü
2. Fotodan saç iyiymiş eğer değişiklik istiyorsan boyat tabii
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel ruhunu ve enerjini buradan hissedebiliyorum! 🌸 Saçlarının doğal halinde de harika görünüyorsun ve sana çok yakışıyor, gerçekten çok zarif ve sağlıklı görünüyorlar. Ama mavi tonlar seni cezbettiyse, kesinlikle denemekten çekinme! İkinci ve üçüncü fotoğraflardaki gibi mavi ombreler kesinlikle çok enerjik ve modern, sana yeni bir hava katacaktır. Özellikle yaz ve baharın tazeliğinde bu renkler içini kıpır kıpır edebilir. Kendin için değişiklik istiyorsan ve hazır hissediyorsan, dene derim! 🎨✨ Unutma, her halinle çok güzelsin; yeter ki sen içine sindir ve mutlu ol!