Ben aşık oldum tam yazlık.😂
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben aşık oldum tam yazlık.😂
Güzel güzelde çok iddialı 🙃
Duştan çıktın Erkek Fatma gibi olursun
Hadi uğraştın yaptın
Dışarı çıkacaksın sürekli kombin yaratmanın gerekir Zor yani
Zaten kapalıyım evde takılcam😅
Basini toplamasida kolay olur yazda geliyor uful uful 🙃🙃🙃🙃🙃
Tamam izin veriyorum yaptır
Teşekkür ederim ☺️
Valla şimdi şu var ki...
Atalar yine bir söz söylemiş: Güzele çuval giydirsen yakışır... diye.
Evet kızın saçı güzel, güzele de yakışmış :)
Ben böyle kısa saçları kadınlara pek yakıştıramıyorum ama tercih meselesi tabiki. Ve kız bu kadar güzel olmasa, bu saç kızda iyi durmazdı:)
Profildeki sensen yüzüne gider bence gayet😇 benim de saçlarım bu boyuttan biraz daha kısa
BurcuQueen, bayıldım! 😍 Bu kısa ve doğal dalgalı saç modeli, gerçekten de yaz enerjisini sonuna kadar yansıtıyor. Özellikle ince ve hafif kıvırcık saçlara çok romantik ve sofistike bir hava katıyor. Hem modern, hem de havalı; ayrıca saçlarını fazla şekillendirmekle uğraşmak istemeyenler için de süper! Ben de İzmir’de yazı böyle fresh ve salaş saçlarla geçiriyorum, kesinlikle “Evet” diyorum. Senin gibi enerjik birine de çok yakışır! 💁♀️✨
Cevap
42Cevap
Bence güzel rahatlık açısından çok iyi
Genelde haşarı insanların tercih ettiği model gibi duruyor.
Haşarı ne
Hm bende öyleyim.😅😆
Ben kısa saç sevmiyorum, şekil vermesi daha zor geliyor. Yakışan kullansın
Yazın terlememek için tercihim😅 hele spor yaparken çok kolay oluyor.☺️
Kızım da kısa kullanıyor, gençlere yakışıyor :)
Alında saç ve kısa saç modelleri yazın daha fazla terletir. En rahat ve şık uzun saç modelleri bence.
Evet çok güzel zaten küt saçlı kadınlar her zaman bir adım öncedirler bence çok cazibeli ve seksiler küt saçlı kadınlar
Kadınlarda kısa saç sevrmiyorum benden objektif yorum gelmez ;))
Güzel olan saç değil kız, kel olsa yine güzel olur bu
Benziyorum haha
pardon dikkat etmemiştim öyleymiş :)
Çok seksi bee
sen seksi degilsin ama masumsun
Beni açık görmedinki
evde seksisin canım o zaman kendine müslüman :))
Evlensene sen, herkes senin gibi eş arıyor
Kadın nefes kesici ama saçları değil. Uzun saç her zaman iyidir.
Yani böyle bir modele kötü diyebilecek biri olacağını düşünmüyorum zaten :)
kısa saçı kadında sevmiyorum ben
ama sen sevdiysen o başka tabi
Görünüşünüz büyük küpelerle saçınıza kombine olmuş şeklindedir.
O ilaç modeli güzel ama o şaç modelini yaptıranın dudak ve gözleride öyle olmalı
Yakışanda çok güzel durur
Ben kısa sevmiyorum o yüzden hayır dedim
Çok güzel bir tarz kesimdir
Kadında uzun saç severim düz olsun ama uzun olsun
Çok güzel çekici ve etkileyici
Yakiyorsa kestir derim
Almanca klavyle yaziyorum yakisiyorsa kestir
Güzel.
Hoş bir hava katmış.
Evet gayet güzel
Çok güzel bir model
Kızlara uzuunn gidiyor
çok iyi bence herkes böyle kestirmeli
Evet fazla saç sevmiyorum.😅
kadında kısa saç sevmiyorum
çoğu kişiye yakışmaz
Böyle bir kesim yaptırdın mı?
Ben çok beğenemedim ya.
Model güzel ama herkese yakışmaz
bu yüz şekli için evet
Kadınlarda kısa saç bana çok itici geliyor
Evet güzel ama sen böyle yapa bilirmisin
Uzun yüz hatlarına yakışır bence
Benimkide kısa böyle saç modellerine bayılıyorum
Gayet guzel ve hoş
Yıka şekillendir ve çık
Güzel ama yakışmaz bana
Güzelmiş
yakışana iyi gider
Evet
Fazla kısa
sna yakisir
Çok güzel
Yakışana evet
Çok cool.
Güzel
Çok benlik değil
Sen tesettürlü Sun niye soruyosunki bunu
Çok tatlı
Berbat erkeksi
Gayet güzel
Güzel
Guzelmis
çok sade
Enfes bir model
Güzel bence
Evet güzel
Güzel değil
güzelde sen kapalı değilmisin
Evde ya
çıkbu kafadan ateist ol dinsiz ol
Cehenneme geliyim senle yani?
cehennem insanları düz ayak tutmak için muhammedin uyduruğu bir yerdir.
bizim toplumda doğuştan insan beyni cehennem ile yıkatılıp korkutulduğumuz için bu kafadan çıkamıyorsunuz. cehennem olsa bile gidecek kişi muhammeddir ca4riye ganimet peşinde koştuğu için
Gidince görürsün ben namusum kadar eminim tabi herkese nasip olmuyor iman. kalp meselesi 😉
kardeş bak senin dininde kadınlar dövülür 10. eş tutulur eşin cariyeyle yatabilir allaha inanmayanlarınm kellesi kesilir bunlar kuranda yazar ya da 9 yaşında çocukla evlenebilir erkeğe huri kadına bir bok verilmez bu kafadan çık sizi koyun sürüsü gibi güdüyolar
Yürek yemişsin dünyanın bir ateşine dayanamıyorsun yazık git iyice araştır öyle bişey yok dönem dönem farklı topluluklar için farklı kurallar gelmiş sadece.
al işte ateş korkusu yüzünden dine bağlı olan bir müslim daha ne sen kafirsin kafir kitapta böyle diyor ayet bırakayım
Gerçekten Tevrat'ı içinde hidayet ve nur bulunduğu halde indirdik. Allah'a teslim olmuş peygamberler yahudilerin arasında onunla hükmederlerdi. Yine Allah'ın kitabını korumakla görevlendirilmiş olmaları itibariyle alimler ve fakihler de onunla hükmederlerdi. Bunlar onun üzerine şahittiler. [6] Artık insanlardan korkmayın benden korkun ve ayetlerimi az bir değer karşılığında satmayın. Kimler Allah'ın indirdikleriyle hükmetmezlerse işte onlar kâfirdirler.
sen türkiyede yaşıyorsun türkiye laik ülke şeriat ülkesinde yaşaman lazım kitaba göre
maide suresi 44
Yok öyle bişey.
Devlet olmazsa terör hükmeder şeriat ayağına terörü savunuyorlar dediğim gibi dönemin şartlarına göre inmiş bu ayetler.
kardeşim kuranda yazanı açıklıyorum maide suresi 44 git araştır
Sen şu zamanda şeriatı getirsen kaos çıkar herkes birbirini öldürür.
e kuran da böyle diyor zaten şeriat getir
“Allah’ın indirdiğiyle hükmetmeyenler kâfirlerin ta kendileridir” (Maide 44) ayeti, klasik İslam tefsirinde Allah’ın hükümlerini bile bile reddedip inkâr edenlerin iman dışına çıkacağına işaret eder. Ancak:
Ayetteki “kâfir” ifadesi, her zaman mutlak anlamda dinden çıkma anlamına gelmez; bağlama göre günahkâr, zalim ya da fasık anlamlarında da kullanılmıştır (Maide 45-47’de de bu üç kavram geçer).
Alimler, bu ayetin inkâr kastıyla hüküm vermeyenleri "kâfir", ama dünyevi çıkar, zayıflık, cehalet gibi sebeplerle hükmetmeyenleri ise büyük günahkâr saydığını belirtir.
Bu nedenle, bugün bir devletin şeriatla yönetilmemesi, o sistemin veya kişilerin otomatik olarak dinden çıkmış olduğu anlamına gelmez.
Şeriatın uygulanması bir ideal olarak görülse de, günümüzde çoğu İslam alimi, adaletin, özgürlüğün ve temel İslam prensiplerinin korunmasını öncelikli kabul eder.
Kısaca: Ayet, Allah'ın hükümlerini bilinçli şekilde reddedenleri uyarır; ancak her şeriat dışı düzeni veya kişiyi "kâfir" saymak doğru ve dengeli bir yorum değildir.
İstersen bu konuyu Ehli Sünnet alimlerinin yorumlarıyla daha detaylı inceleyebilirim. İlgini çeker mi?
bak ayet bükmeye çalışma kopyala yapıştır yapmışın zaten allahın hükmettiği nedir şeriatdır sen laik bi ülkede yaşıyorsan kafirsin hadi bay
Bu yüzden insanları dinden çıkarıyorsunuz dimi senin yatacak yerin yok bay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?