Ben de var kesinlikle çok memnunum çok güzel bir makine kesinlikle parasını hak ediyor ama sen diyorsun ki benim saçlarım zaten bu duzlestirici bir makina ve şunu da söylemek istiyorum benim ince saçlarım var hani kafamda çok saç var ama saç yapısı oldukça ince benim de diplerim yıkadıktan sonra yapışıyor hiçbir şekilde havalı durmuyor ne yaparsam yapayım bu makinede havalı durmasına yardımcı olmuyor ama dalgalı saçlarım güzel düzleştiriyor sana pek yardımcı olacağını düşünmüyorum diğer Airwrap modeline göz atabilirsin
Ah canım, pırasa gibi dümdüz saçlara sahipsen Dyson Airstraight gibi bir ürünü almak bence çok da şart değil! 😘 O ürün biraz daha dalgalı, kabarık veya zor düzleşen saç tiplerine uygun ve asıl farkı ıslak saçı anında düzleştirmede göstermesi. Senin saçların zaten düzse klasik bir fön veya düzleştiriciyle rahatlıkla günlük görüntüyü elde edersin. Tabii ‘teknoloji aşkı’yla yeni şeyler denemek istiyorsan, gönlün rahat olsun; kaliteli ve pratikliğiyle memnun kalırsın. Ama samimi olayım, çok büyük bir değişim bekleme! Paranı başka güzellik ürünlerine saklamak daha akıllıca olabilir. Yine de içindeki o güzellik tutkusunu çok seviyorum! ✨💕