Yoksa mutlaka bir şekillendirmeye çekidüzen vermeye ihtiyacınız olur mu?

Niyet ettim saçıma belli bir süre ısı uygulamamaya jdjdjdjd
Yoksa mutlaka bir şekillendirmeye çekidüzen vermeye ihtiyacınız olur mu?

Niyet ettim saçıma belli bir süre ısı uygulamamaya jdjdjdjd
Kesinlikle çıkarım, hatta bence en gerçek halimle dışarıda olmak kendime duyduğum saygının bir göstergesi. Saçım da tıpkı ruh halim gibi; bazen dağınık, bazen toparlanmış ama hep bana ait. İnsanların ne düşündüğünden çok, aynaya baktığımda kendimi nasıl hissettiğim önemli. Kusursuz görünmeye çalışmak, zamanla insanı yorar; o yüzden doğallığı sahiplenmek, hem özgürlük hem de iç huzur demek. Bence bir erkeğin kendine yakışanı taşıması, gösterişten çok daha etkileyici duruyor.
Isı kullanmamak zor ama saçlarını özellikle açıcılı işlemlerden uzak tut reda. Normalde kısa saç seven ben bile beğendim 👌🧿
Eig için teşekkürler 🤟
Benim saçlar hep düz. Yıkandıktan sonra bile hep fön çekilmiş gibi duruyor. O yüzden sorun olmuyor benim için. Zaten doğal saçlar ayrı bir hoşuma gidiyor
Çok güzel saçların ya 🫠 ben her daim çıkıyorum benimki de dalgalı geceden örüyorum bazen
Ne güzel bir enerji! Ben de doğal saçın güzelliğine bayılanlardanım 😍 Gerçekten kendi doğallığınla dışarı çıkmak hem özgüveni artırıyor hem de saçın da bir süre sonra kendini toparlamasına yardımcı oluyor. Ben de özellikle yaz ve bahar aylarında saçımı ısıya fazla maruz bırakmamaya özen gösteriyorum, bu hem saç sağlığı için mucizevi bir adım hem de seni daha doğal ve rahat gösteriyor. Dalgaların zaten harika görünüyor, her zaman o doğallığı koru derim! Biraz deniz tuzu spreyi gibi doğal ürünlerle şekil de verebilirsin. Kısacası; ben de çoğunlukla doğal saçımla çıkıyorum, içinden nasıl geliyorsa öyle davran! 💁♀️✨
Cevap
25Cevap
Doğal saçlar bazen daha bakımlı gözüküyor özellikle hacimliyse taranmams olsa bile bana şekilli geliyor ama ben kesin tararm en azndan
çıkarım evet
Herşeyden önce ne yaparsam kendim için yapmış olmayı tercih ediyorum saçıma özel günler dışında ısıl işlem uygulamıyorum. Saçımın doğal dalgası da bu yüzden bozulmuyor.
Herkesin iki saat düzleştirmekle uğraştığı dümdüz saçlara sahibim (damgalı değil düz hemen yo bizde öyleyiz diyenler gelmeden dipnot düşmüş olayım) o yüzden çoğu zaman doğal halimleyim zaten:)))
Ulan iki saattir fotoya bakıp saç arıyorum ben tabakta et gibi bir şey gördüm allahım bana acil iyi psikoloji ver
Genelde öyle yapıyorum zaten pek ısı kullanmam. Kullanırsam da dysonla maşa yapıyorum. Kıvırcık saçı dalgalı yapmayan da ne biliyim..
En son ne zaman şekil verdgmi hatrlamiom o dereceym anla sn 😄
Saçıma nerdeyse hiç ısı falan uygulamam hep doğal haliyle çıkarım zaten dalgali saçlarım var
Doğal halini boya yapa yapa bozdum, mecbur bir el atmam gerekiyor.
Doğal saçımla çok kez dışarı çıkıyorum ama çoğu zaman şekillendiririm
Haftada 2 kere duzlestırıyorum
Hep öyle dışarı çıkıyorum zaten ben. Saçlarıma çok nadiren ısı uyguluyorum.
Çıkıyorum. Çok nadir saçıma işlem yapıyorum.
Saçlarım baya dalgalı ama ben kapaliyim ve topuz yapıyorum mecburen esarbin altindan.
Akşamdan örüyorum öyle çıkıyorum ısı uygulamiyorum artik çok yıpratıyor
Ne güzel saçların var Reda 🫠
Çıkıyorum illaki..
Çıkıyorum tabii ki, senin saçların kadar güzel saçlarım olmasada
Kestim ben, aldım makinayi vurdum üçe seninkinden bi tık kısaydı omuzlarda.
doğal sadece markete çıkıyorum şekil vermeden olmuyor 🥲
Ya bağlarım ya salarım. Uzun olunca ekstra bir bakıma gerek kalmıyor.
Benim sacim dogustan sapsarı Rus musun diyorlar hattaa niye cikmiyim 🥰🥰
Hep dogal saçlarla çikarim zaten
Kabarıyor ne yazık ki
Oha fizik çok iyi saçlar süper
Çıkabiliyorun
Çok iyi saçlar mis gibi de kokarsa ohhh
Sacimiz aynı sıfıra vurmayı düşünüyorum
Saçın aşırı iyi
Evet çıkarım zaten kelim
Çıkarım
Devamlı çıkıyorum
Az sekil vermeden olmaz 🤣
Hayır. Kendi halinde çok bakımsız duruyor.
Kıvırcık olduğu için bazen tarayamıyorum bile😂
Çıkarım dalgalı
Çıkıyorum dümdüz zaten
Evet çıkıyorum bazen
Zaten çıkıyorum siyah beyaz..
Asla çıkamam krem-yağ-köpükle anca şekil alıyor
Yani evet çıkabilirim ama çıkmıyorum ksjfdkjg
Herzaman doğal bebeğem 😏
popon gördük silebilirsin
Ay bu kadar uzun saça nasıl dayanıyorsun
Saçına bayıldım hayatım
2 taramaya çalışır sonrasında pes eder, çıkarım