Sac. Boyasi olmadan. Saclardaki. Beyazlar. Nasil. Yok edilir?

Arkadaslar. Benim saclar kaslar. Dogustan simsiyahti ama. Kirk yasindan Sonra beyazlamaya. Basladi. ama. Yasadigim ulkede. Herkesin. Kullandigi. " Grecian. Formula. Su. biciminde. Saca suruldugunde sadece. Saclarin beyazlarini yok editor icinde. Melanin adli Madde var. Sonucta. Sac boyasi gibi. Sur. Bekle. Ve yika! Yok cunku bu su gibi renksiz. Formulu Elle saca surdukten Sonra sacta. Kalmasi gerekiyor ve. Saclarin ve sac koklerini. Guclendirdigi icin sacinizda beyaz kalmadigi gibi. Gurlestirip saglamlastiriyor. Su an bu benim resmimde. Gordugunuz. 20. yillik. Kullanma. Durumu. Benim yasimdakiler. Yanimda. Oldu mu cevreden onlara. bilmeden. " Oglunuz cok yakisikliymis deniyor". Onlara kizgin bir. Sekilde Giiirrlayip. ". O. Benim Oglum degil? Ayni. Yastayiz!! Girl mirr anladin mi?". Diye. Kizginca. Cevap veriyorlar. Cunku. Saclari bembeyaz

Güncellemeler
1 yıl
Bir. Soru arkadaslar. Ben Turkiyeye geldigim zaman. Yanimda. Yetecek. Kadar. Grecian Formula getiriyorum. Yalnizca. Bir. Kez. Unutmustum. Getirmeyi. Cok. Zor bir sekilde bulmustum. Ve. Doviz. Karsiligina koyunca. Turkiyede. Cok. Pahali. Oldugunu gormustum biliyorum ve. Cok. Dukkan. Arastirmasi gerekiyor. Cunku. Zor bulunuyor. Simdi. Bildiginiz. Eczane. Veya. Migros. BİM v. s. Satan yer var mi ve. Su. Anki. Fiyati. Ne Kadar? Sagolun arkadaslar
Sac. Boyasi olmadan. Saclardaki. Beyazlar. Nasil. Yok edilir?