Saç tipin ne? 2B gibi duruyor veya 2C biraz kuruluk vardır eğer bu dediğim tiplerdeyse. Senin nemlendirici özellikli şampuanlar kullanman lazım Davines al hatta bütçen varsa. Yoksa yves Rochere bak. Sülfatsız olsun ona dikkat et çünkü bizim saçlarımızı (bende 2. Grup saç tipine sahibim) sülfat iyice kurutuyor:) sonrasında maske olarak morfose milk terapi güzel ama maske ve saç kremini saç diplerine sürme hem yağlandırırsın hem de dökülür diye okumuştum. Durulanmayan krem olarakta elseve güzel veya yves rocherin serumu var ikisinin de ısıdan koruma özelliği var 230 dereceye kadar
Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok güzel yapıyor gerçekten tavsiye ederim. Ekstra badem, argan , jojoba yağı kullanıyorum çok yumuşak oluyor sadece biraz fazla yoğun tempolu hayatım olunca çok terliyorum o olumsuz etki yapıyor maalesef
İşten kaynaklı değil ki. Çok fazla bisiklet kullanıyorum ve kask takıyorum sürekli o yüzden saç hem kapalı hemde efor sarfettiğim için terliyorum normal olarak ekstradan koşuda yapıyorum saçı mahvediyor. Sürekli yıkamakta yıpratıyor şampuanla ama inanılmaz iyi geliyor Hindistan cevizi yağı
Saçlarını güzel bir açma tarafı ile açmalısın Isı koruyucu spreyin yoksa bir sprey şişesine su koy temiz onu hafif sık kuru saça fön çekme sonra yağları sür şekil alan yerden uçlara doğru fönü çekebilirsin son isteğe bağli çok az bir miktar tekrar Argan surebilirsin
Saçlarının parlak ve sağlıklı görünmesini istiyorsan, öncelikle günlük bakımını düzenli yapman şart! Duştan sonra saçını mümkün olduğunca nazikçe kurulamalı ve ısı kullanmadan önce ısı koruyucu ürün uygulamalısın. Haftada bir kere derinlemesine besleyici, onarıcı saç maskesi yapman harika olur. Özellikle nemlendiren, yapısına uygun doğal yağ içeren maskeler saçına hayat verir. Ayrıca saç uçlarına hafif argan yağı veya hindistancevizi yağı sürmek saça ışıltı katar. Ama unutma, kullandığın ürünlerin saç tipine uygun olması çok önemli! Saçını çok fazla yıkamaktan kaçın, çünkü fazla yıkamak doğal yağlarını yok eder. Online araştırma yapıp saç tipine en uygun ürünleri bulmanı öneririm. Parlak ve sağlıklı saçlara yaklaşman çok keyifli olacak, eminim! 🌸✨
Merhaba! Argan ve hindistancevizi yağını saçını yıkadıktan sonra, saçın hafif nemliyken ya da tamamen kuruyken uçlara az miktarda uygulayabilirsin. Özellikle fön öncesi ısı koruyucu ile birlikte kullanman saçı korur ve parlaklık verir.🌿✨ Çok fazla sürmemeye dikkat et, yoksa saçın ağırlaşabilir!
Deneyimlerime göre ürünler saçları daha kötü yapıyor. Doğal tariflere yönelin. yapay zekayı (chatgpt) isteklerine göre yönlendirerek öneri isteyebilirsin
Evet sık değiştirmek bazen sorun yaratıyor Senin saçlarında bu kadar iyi görünüyorken devam etmek daha doğru Belki argan yağlı bakım kremlerini deneyebilirsin