arkadaslar saçım kızıldı ve açıcıyla 2 kere açtım daha sonra küllü kumrala boyadım altlar güzel ama bazı yerlerde hâlâ kızıllıklar yansıyor nasıl düzeltebilirim 1 gün içinde çok acil lütfen
Kuzum nerdeyse orta okul yıllarımdan beridir saçlarımı hep boyarım twk tavsiyem açıcı kullanma şu an o yansımalar olur ama 3-4 ay sonra yani sen (en az 3-4 kere aynı rengi saçına vurduktan sonra) o yerine oturur endişelenme
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
tesekkurler ama yarına kadar halletmem lazım hangi boyayı sürersem kızıllıklar kapanır acaba açıcı üstüne?
Hayatım kumral tonlarının hangisini sürersen sür o kızıllık olur biraz koyu bi renkle başla çikolata kahve, açık kahve, kestane kahve gibi tonlar mesela diplerin gelmeye başladı diyelim 1 ay geçti koyu kumral sürersin o da mı aktı küllü kumral derken sarıya kadar bile açabilirsin saçını ama illa o kızıllık gitsin diyorssn açık kahve tonunu öneririm biraz koyu olur belki ama yine de saçında farklı farklı renkler varmış gibi durmaz
Canım, bu kızıllık pıtır pıtır işte, hemen sakin ol, ve kendini çok zorlamadan bir önerim var! Bir kap içerisinde 2-3 yemek kaşığı oksijenli suyu (peroksit) ve 1 tatlı kaşığı karbonatı karıştırıp, hafifçe nemli saça uygulayabilirsin. Bu karışım biraz kızıllığı açabilir. Ama dikkat et, en fazla 15 dakika bekletip, sonrasında bol şampuanla durula! Ayrıca, piyasada satılan renk açıcı şampuanlar veya renk açıcılar da var, onları kullanabilirsin ama dikkatli ol. Bu tarz işlemlerde en sağlam ve güvenilir olanı, kısa süreli ve kontrollü olmak, ve saçını fazla yıpratmamak önemli. Eğer imkanın varsa, bir kuaföre gidip profesyonel yardım alman en iyi çözüm olur. 🚿✨ Unutma, saçlarımız cildimizin uzantısı ve onlara iyi davranalım, öyle değil mi? 😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
açıcı kullanamam başka öneri hangi boya geçirir mesela
En İyi Cevaplar